sâmbătă, 20 martie 2010

LA MULTI ANI! Scumpa Nepotica

Spuneam cand am publicat caracteristicile zodiilor ca unele persoane au dificultati in a se recunoaste, pt ca data lor de nastere e la intersectia dintre doua zodii. E si cazul nepotelei noastre care teoretic e in zodia Pestilor dar fiind ultima zi din zodie in mod sigur vor exista si influiente din zodia Berbecelui. Poate de aceea multa lume spune ca ar semana la fire cu mine iar la fizic mai degraba cu mama ei. Si cum ascendentul e in Leu lucrurile sunt intr-adevar f complicate. Asa ca o las la o parte toate complicatiile astea si o sa-i urez din partea intregii familii: Mamaia, Tataia, Mamitza, Sora mea, Sora mamei ei, etc

LA MULTI ANI!

Send this eCard !

2 comentarii:

LiaLia spunea...

:) Începe sezonul sărbătoriților la tine în familie :) Să-ți trăiască nepoțica, sănătoasă și voioasă, să fie plăcută și sentimentală ca Peștii, puternică și optimistă ca Berbecul :) La mulți ani!!!

Viorica spunea...

Vulpito, pt ca nu mai e mult pana cand iti vei sarbatori si tu intrarea intr-o noua primavara iti urez si eu numai impliniri si bucurii,iar daca totusi necazurile nu te vor ocoli sa ai intotdeauna langa tine oameni pe alcaror ajutor sa te poti bizui.
LA MULTI ANI!