joi, 28 ianuarie 2010

iPad

Pentru mine, care vorbesc la mobil si scriu pe laptop numai pt ca le-am primit cadou aparitia minunilor de la Apple, iphone si acum mult trambitatul iPad nu inseamna mai nimic. Stiu ca nici in cele mai frumoase vise nu voi avea sansa sa fiu proprietara unor asemenea realizari tehnologice.


Azi insa l-am auzit pe Mihnea Bredeteanu spunand f entuziasmat la radio Actualitati, vorbind despre iPad si ce a citit el in New York Times despre device ca "Daca vede mama asta innebuneste". De dorinta de a avea si ea, presupun, pt ca MB a declarat ca abia asteapta sa apara ca sa si-l cumpere.

Altii insa, cum ar fi David Pogue, care scrie in acelasi ziar si la al carui newsletter sunt abonata sunt mai circumspecti. Cu atat mai mult cu cat functia de reader de ebooks se pare ca e oferita de Kindle al firmei Amazon (se pare ca se vinde si in Romania, m-a informat fiica mea mai mare) nu numai la pret mai redus, dar ofera si cartile de citit pe device la pret mai redus (10$ o carte fata de peste 12$) decat promite Apple, e drept ca ecranul lui Kindle e mai mic (6 inch,1ich=2,5cm) decat al iPad (10inch) iar iPad are multe alte aplicatii, intre altele cele de la iphone, se pare.


Eh, dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea?

3 comentarii:

LiaLia spunea...

Pupez! Vezi că am reparat greșeala, iartă-mă!!! Hai, acu și tu cu nominalizările, că până luni se pot face/ hai, să nu iasă iar numai badea și ciutaci :D

b.d. spunea...

Nici o tehnologie, ori cat ar fi ea de avansata, nu poate egala cu placerea de a tine o carte in mana si de ai intoarce paginile...:)

O carte noua, cu mirosul de ''proaspat'' sau, una veche, cu foi deja ingalbenite...

Am cateva carti vechi de aproape 80de ani. Nu o data ma gandeam, cine au fost cei prin mainile carora au trecut ?
La unele le cunosc istoria. Dar celelalte ?

Viorica spunea...

@b.d.
Inchipuie-ti ca unele carti trase de pe internet le-am printat la imprimanta ca sa le citesc pe hartie :))