marți, 13 octombrie 2009

Sa vina nemtii!

So, serialul cel minunat s-a terminat (hm, daca nu ma uit in program, a inceput unul nou, tot sud coreean, "Furtuna la Palat"), traficul blogului a revenit la normal, hai sa vorbim un pic de politica.

Ma intreb care o fi fost atmosfera la curtea lui Cuza inainte de a fi scos din patul amantei pt a-si semna abdicarea, de au ajuns cei "monstruoasa coalitie", cum au numit-o comunistii, sa cheme rege neamt.

Azi, cand PDL-ului i se canta aria "Fluturas nu mai ai aripioare" (Vae Victis!) aud din ce in ce mai des ca multi isi pun nadejdea in primarul Hermannstadt-ului, macar pt doua luni.

Emisiunea mea preferata din toate timpurile la TVR e cea a Eugeniei Voda "Profesionistii". Nu reusesc sa urmaresc data si ora de difuzare, de obicei nimeresc cand butonez la intamplare, dar totdeauna imi provoaca o placere neegalata de alta prestatie televizata. Asa s-a intamplat si cu cea in care invitat a fost Klaus Iohannes. Daca imi amintesc bine l-a intrebat la un moment dat daca nu ar tinti si spre o functie mai inalta in stat si el, modest,a raspuns ca nu s-a gandit, ca nu se astepta nici la atat de multa incredere din partea concitadinilor sai.

Daca va fi sa fie PM, sa-l ajute Dumnezeu (ca are toate sansele sa-l manance "sfintii" politici)!

Niciun comentariu: