marți, 18 ianuarie 2011

Machiaj in functie de zodie.

Rareori mi-a fost dat sa citesc ceva mai tampit. Machiajul are ca scop sa imbunatateasca aspectul fizic, da? Trebuie sa tii cont ce defecte are fata ta si cum vrei sa le ascunzii, nu-i asa? Sau ce calitati vrei sa pui in valoare. Si atunci de unde pana unde daca te machiezi in functie de zodie vei deveni f atragatoare?  Doar nu exista numai 12 tipuri de tenuri si fizionomii. Si se mai pune o intrebare: ce zodie iei in consideratie, cea sub semnul careia te-ai nascut, sau cea in care se afla ascendentul? Ca sa nu mai pun la socoteala ca, in conformitate cu un text pe care mi l-a trimis chiar azi Virginia (care nu oboseste in efortul ei de a ma aduce pe calea cea buna a Domnului) Un ortodox adevarat nu are nici o tangenta cu horoscopul.  

Am sa copiez totusi  articolul din Femina.ro. poate foloseste cuiva.



Machiajul nu este doar o arta, este si o arma pe care o putem folosi pentru a ne scoate in evidenta atuurile si a ne ascunde defectele. Se pare ca exista o legatura intre semnul zodiacal si machiajul potrivit fiecareia. Folosind doar cateva tehnici simple ai putea schimba considerabil diverse aspecte din viata ta, doar aplicand machiajul potrivit.


S-a dovedit stiinfic faptul ca toate nuantele de rosu stimuleaza sistemul imunitar, tin creierul in alerta si linistesc ochii. Rosul a fost, pentru o lunga perioada, culoarea sexualitatii si frumusetii.
Negrul este culoarea misterioasa, de puzzle. Psihologii sunt de parere ca femeile aleg, in mod inconstient, scheme de culori care sa le completeze ceea ce le lipseste in viata. Cele care tanjesc dupa atentia unui barbat aleg rujuri in nuante suculente iar cele carora le lipseste atentia familiei cauta sa-si puna in evidenta ochii, prin jocuri de umbre si lumini alb-albastre. 
 
Deci, iata caracteristicile fiecarui semn zodiacal.
 
Berbec
Planeta ta este Marte- planeta agresiunii. 
Machiajul ideal: fond de ten pe fata, rimel pe gene si ruj rosu aprins pe buze. Aceasta este combinatia perfecta atunci cand vrei sa dai dovada de energie , putere si pasune. Pentru tine, machiajul este deosebit de important la intalniri sau la birou.
O alta optiune: nuante pastelate pe pleoape si buze naturale. Acest machiaj dovedeste ca esti increzatoare, rabdatoare si nu te grabesti sa obtii ceva.
 
Taur
Planeta ta - Venus, asa esti predispusa frumusetii. Iti plac lucrurile scumpe si spectaculoase. Luxul joaca un rol important in viata ta. Nu-ti place sa arati vulgar, asa ca eviti culorile intense si mergi pe un make-up cat mai natural. Umbrele de gri fumuriu, roz, alb, nuantele de bej, argintiu sunt cele mai bune pentru tine.
 
Gemeni
Acesta este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului. Este un semn dual, asa ca intotdeauna se confrunta cu dileme in alegeri, inclusiv cand vine vorba de cosmetice. Intotdeauna asculta cand primesc sfaturi, asa ca sunt o prada destul de usoara pentru vanzatori. In general, gemenii prefera nuantele reci, iar din paleta calda prefera verdele. Detesta culorile intense si prefera texturile mate.
 
Rac
Racii adora noutatile. Imediat ce apare ceva nou, incearca pe propria piele pentru a decide daca li se potriveste sau nu. Folosesc machiajul cu placere; adora opalul si culorile stralucitoare, care le fac fata sa apate precum scoicile sidefate iar ochii precum perlele pretioase.
 
Leu
Leii nu trec niciodata neobservati, atunci cand intra un magazin de cosmetice. Cumpara to ce este nou si la moda, indiferent de pret. Adora brandurile renumite si sunt atrasi de nuantele stralucitoare, precum auriului si argintiul.
 
Fecioara
Fecioara este cel mai sensibil si mai vulnerabil semn al zodiacului. Ea are un simt innascut al proportiei, al bunului-gust si reuseste mereu sa aleaga ce i se potriveste cel mai bine. Fecioarele sunt prudente si nu cumpara cosmeice scumpe daca este posibil sa gaseasca unele mai ieftine. Culorile naturii le subliniaza frumusetea, asa ca li se potrivesc nuante de turcoaz, albastru, verde smarald.
 
Balanta
Balantele prefera aspectul scandalos in locul luxului. Avangardiste, extravagante, de multe ori cauta sa sfideze. Le plac combinatiile, pe care alte semne nu ar indrazni sa le poarte: cyan cu galben, de exemplu. In ciuda acestor combinatii neobisnuite balantele nu arata niciodata rau sau neingrijite. Pretul sau calitatea cosmeticelor nu sunt foarte importante. Totul li se potriveste manusa.
 
Scorpion
scorpionul este un semn care arata mai bine pe masura ca inainteaza in varsta. El este intotdeauna constient de ceea ce isi doreste si are un aspect atractiv. Rujurile in culori cat mia inchise i se potrivesc, ochii putin conturati iar accentul intotdeauna pe pometii luminati. 
 
Sagetator
acest semn zodiacal nu are limite. Adora tot ceea ce este nou si necunoscut. Sunt usor risipitori si fac adesea achizitii inutile. Li se potrivesc nuantele scumante, usor stralucitoare. Tot ceea ce este in culoare roz-auriu le confera un plus de energie.
 
Capricorn
Desi sunt foarte interesati de tendinte, capricornii foarte rar fac achizitii noi. Ei pot petrece ore intregi studiind ofertele, ca in final sa nu cumpere nimic. Sunt foarte atenti cand aleg produse cosmetice si prefera machiajul care nu iese in evidenta, in nuante de bej-maro.
 
Varsator
Acest semn este adesea dominat de emotii. Viata sa de zi cu zi este plina de intalniri, planuri, evenimente, si ii este greu sa fie atent la noile tendinte din moda si make-up. In ciuda acestui dezavantaj, varsatorii reusesc mereu sa cumpere exact ceea ce le trebuie pentru a arata impecabil. Atunci cand face o achizitie, alege calitatea si branduri cunoscute. Prefera texturile matasoase, pentru ca ii subliniaza frumusetea naturala.
 
Pesti
Femeile nascute sub semnul pestilor se bucura de o frumusete naturala surprinzatoare. Cu toate acestea, energia lor este limitata; obosesc repede si adesea le lipseste dorinta de a face ceva. Pestii prefera machiajul in nuante reci. Fumuriu-albastru, nuante violacee, roz-gheata - sunt nuantele care le va aduce energie.

Andreea Nestian

Un comentariu:

AICISIACUMACOLOCURAND spunea...

Viorica draga ,
Ma intristezi mereu cand postezi asemenea lucruri!Chiar daca te duci numai in gluma pe terenul vrasmasului sufletelor nostre ,el satana are putere sa ne atace si sa ne distruga .Eu nu glumesc cu acest DUSMAN!
Si pe tine te rog frumos fugi ,fugi cat poti de sub PUTEREA INTUNERICULUI care este in Horoscop si Astrologie pe langa
altele !!Numai fugind tu vei avea puterea sa biruesti atacurile Satanei si supusilor
lui !
Inca ma rog pentru tine!Nu te uit!
Virginia Brasov
10. Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor,
11. de descantator, nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti.
12. Caci oricine face aceste lucruri este o uraciune inaintea Domnului; si din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tau pe aceste neamuri dinaintea ta.
Deuteronom 18:10