sâmbătă, 5 iulie 2008

Be happy!

Pt ca azi am fost in piata si m-am bucurat vazand ca au scazut preturile la rosii (1,5-3ron/kg), pepeni (verzi 2ron/kg, galbeni 3 ron/kg), dovlecei si castraveti (am luat cu discount), piersici mari, frumoase, rosii inchis, pline de antioxidanti si nectarine la fel, la numai 3,99ron, mi-am amintit ca vara este anotimpul in care orice femeie care se respecta isi poate ingriji tenul cu produse naturale, fara prea mare cheltuiala.
Mama mea m-a invatat ca atunci cand curat castravetele sa nu arunc coaja inainte de a-mi spala practic fata cu zeama de pe ea. Avea un ten de invidiat, pt ca era si supla, iar atunci cand mergea alaturi de mine pe strada iar eu aveam in jur de 18 ani eram intrebate daca suntem surori.
Eu nu am mostenit supletea ei dar dupa ce am terminat facultatea eram mereu intrebata de cei care ma vedeau prima data in ce clasa sunt. Nici acum nu mi se da varsta pe care o am, in ciuda dimensiunilor, pt ca am tenul ca al unei persoane mai tinere (nu "tinere", "mai tinere" :-).
Atentie pt fetele care merg la mare: nu va expuneti prea mult fata la soare, apar imediat riduri. Oricum bronzul aspreste, indiferent ce spun vedetele.
Si un sfat pt toata lumea, pe care l-am dat chiar in titlu: be happy., chiar cand sunteti suparati, amintiti-va sa nu va incruntati f tare. Iar rasul si voia buna sunt cele mai bune cosmeticale, ca sa nu mai spun ca a incerca sa vezi si partea buna din orice, (de ex cand mi-amurit tatal, partea buna a fost ca nu s-a chinuit prea mult, avea HT si putea paraliza, avea artrita si se putea sa-i amputeze picoarele, fusese operat de cancer si putea face metastaza; asta nu inseamna ca nu m-a durut moartea lui, m-am gandit insa de ce a fost mai bine pt el ca s-a intamplat asa) e cel mai bun leac.
Sunt femei cu pielea incretita in jurul buzelor, acelea sunt vesnic nemultumite, vesnic judgmentale. Si ce simplu e sa ai un ten de invidiat!

2 comentarii:

Anonim spunea...

vio,cand scad preturile la fructe,trebuie sa verifici provenienta!pt ca taranul roman inca nu are puterea sa concureze cu"taranul"europei de vest!sar putea sa ai surprize cand o sa mananci ceva ce nu are gust...

Viorica spunea...

Erau de Constantza. Aia din Romania, nu lacul cu acelasi nume:-)