luni, 7 iulie 2008

Pamflet cu olimpici

Azi m-a enervat rau dobitocul (sa ma scuze distinsele animale ca le compar cu ipochimenul) de Mircea Badea. Bun, intrebarea e cine ma pune sa ma uit in acest caz, ca d-aia s-a inventat telecomanda. Pai m-am simtit lezata in onoarea mea de parinte de olimpici.
Pai bine mai dobitocule care esti dobitoc, hahalera, zdreanta de antenist care esti (ca sa citez pe un clasic in viata, fara studii, deci fara pretentii de la el) cum itit permiti tu imbecilule (de data asta il citez pe insusi MB) sa pretinzi ca insultele si invenctivele tale sunt anonime daca spui ca olimpica al carei tata ti-a trezit sfanta manie proletara are 13 ani si invata la scoala 56. In mintea ta de cocos retardat (invenctivele imi apartin), cam cate olimpice de 13 ani or fi la scoala aia?
Bine, e greu de inteles cum un arhitect (n-o sa ajunga MB intr-o viata sa invete cat a invatat parintele respectiv in faculatate) se pune la mintea lui de antenist si-i trimite nu una, ci trei scrisori .
Nu ma intereseaza de la ce a pornit conflictul (ceva cu niste carti porno date ca premii olimpicilor de la scoala respectiva, am inteles din scrisoare ca n-a fost ceva intentionat si ca fiica lui e prea desteapta sa fie impresionata de asa ceva, aha, asta trebuie sa fie! cum isi permite cineva sa fie mai destept decat insusi EL, MB?) ci faptul ca MB e atat de nesimtit incat sa-l califice drept dobitoc pe tatal respectiv, care, crezand probabil ca mai exista vreo speranta de reabilitare pt ipochimen a recidivat si, in termeni cat se poate de politicosi (grobianul cel agresiv, nici n-ai zice ca a terminat un liceu atat de elitist cum e cel de Informatica, a zis chiar asa: "a recidivat") l-a avertizat ca fapta lui ar cere apelarea in justitie. Mai, si ce s-a mai cocosit antenistul, cum si-a incordat el muschii limbii si l-a amenintat pe oponent ca face si ca drege, si ce-a mai protestat zicand din nou, ca ne crede pe toti tampiti, ca el n-a pronuntat nici un nume, deci nimeni pe lumea asta n-ar identifica cine e omul al carui prestigiu a fost terfelit. Mi-e sila!
S-a mai reabilitat un pic MB atunci cand a comentat afirmatia unui doctor, cica director de spital, care ar fi zis ca nenorocita de mama de 11 ani ar fi putut sa nasca bine mersi si sa dea copilul la stat. Zicea MB ca asta ar da idei altor copile care ar zice "si ce daca am ramas, dau copilu' la stat si gata" de parca fata de 11 ani ar fi vrut ea sa fie mama la varsta aceea.
Gata, m-am racorit (46 gr C la soare, 29 la umbra, in balcon)!

2 comentarii:

Anonim spunea...

nici nu stiu cat m-a enervat MB cu interventia aia pe care am vazut-o, extrem de inatmplator, ca sa zic asa. am rams pe post pen'că nu-mi venea să cred că aud atâtea invective înşiruite la adresa unui ins recognoscibil.
s-ar putea sa gresesc, dar ştiu că există un arhitect care postează frecvent pe forumuri (mă rog, aşa semnează: arhitect) şi care reuşeşte să te scoată din minţi cu ale sale comentarii. aduce, aşa, cu un vadim al www.ului, dar chiar şi aşa, imbeciul' ăla de Badea a sărit peste cal.
eu credeam că o să se lase cu proces după câte a spus, dar înjuratl a depus doar o petiţie prin care solicită demisia lui Mircea Badea.

Viorica spunea...

dupa scrisorile citate de MB arhitectul asta pare prea decent pt un romarist, da' demisia o s-o vada cand mi-oi vedea eu ceafa (sper, pt ca am oglinda triptica)