vineri, 4 iunie 2010

Povestea Zodiilor

Tot de la Bianca am primit si ppsul cu acest nume. Ca sa vedeti o parte din ilustratiile sale puteti sa cautati un alt pps, productie proprie de data asta, intitulat Body Paint (atentie, mai am unul numit Body Painting) Povestea in sine,imi spune Tata Google, e publicata in cel putin 5 alte locuri, dar poate va e greu sa colindati atata pe net, asa ca o s-o public si eu aici, cu observatia, pe care i-am transmis-o si Biancai, ca ar fi frumos ca astrologia sa fie atat de simpla si senina ca in aceasta poveste:

Povestea Zodiilor

Într-o dimineata, Dumnezeu si-a privit cei 12 copii întrebându-se ce le mai lipseste si-a hotarât sa-i înzestreze cu vointa omeneasca

Unul câte unul, fii au pasit pentru a-si primi darul divin:Dumnezeu a spus: „ Fiecare dintre voi are o scânteie din Mine ”

21.01 – 20.02
Aquarius
Varsatorul este adeptul inventiilor, originalitatii si reprezinta deci viitorul. Din dorinta de progres el cauta sa amelioreze nivelul de viata material si spiritual al altora si actioneaza cu independenta si libertate de spirit, neconformându-se nici unei metode stabilite de colaboratori sau superiori ierarhici.. Aceasta îi creaza uneori deziluzii amare si ajunge sa considere ca viata este prea plina de nedreptati pentru a merita efortul sa reactioneze.

„Tu, Varsatorule, esti vizionarul omenirii, privirea ta desluseste toate posibilitatile glorioase. Vei trai însa durerea singuratatii pentru ca aceasta viziune nu-ti permite sa personifici Dragostea Mea. Dar pentru a-i întoarce pe oameni catre noile sanse, primeste darul libertatii pentru a servi omenirea oricând va avea nevoie de tine! Varsatorul pasi încrezator spre locul sau.

21.02 - 20.03
Pisces
„Tu, Peste, ai cea mai grea misiune dintre toate. Îti cer sa ridici pe umerii tai toata suferinta omului. Lacrimile tale sunt menite sa fie lacrimile Mele. Durerea aceasta este rodul întelegerii gresite a Odei Mele, dar tu existi, ca sa-i aduci omului compasiunea. De aceea îti harazesc darul cel mai de pret: vei fi singurul dintre cei 12 copii ai Mei care Ma va întelege. Iar puterea cuprinderii divine este pentru tine felul în care te vei apropia de oameni si vei raspândi credinta! Si Pestele se retrase emotionat la locul sau.

Nativul din zodia Pesti traieste sub semnul infinitului, al credintei si al misticii. Orientat prin excelenta catre alinarea suferintelor aproapelui sau, el manifesta dragostea si sacrificiul de sine.

21.02 - 20.03
Aries
Tie Berbecule, îti harazesc prima mea samânta pe care o poti sadi cu onoare. Pentru fiecare samânta care va rodi, înca un milion va rodi în mâna ta. Tu nu vei avea timp sa vezi crescând nici una dintre acestea pentru ca tot ce însamântezi va rodi cu prisosinta. Tu vei fi primul care va sadi în mintea umana Ideea Mea. Dar nu este datoria ta sa hranesti Ideea. Viata ta este actiune si sigurul tau scop este sa-l faci constient pe om de Creatia Mea. Celui care îsi îndeplineste menirea îi daruiesc virtutea respectului de sine! Tacut, Berbecul a pasit spre locul sau.

Berbecul a fost investit cu energia începutului. El are idei fulgeratoare – de multe ori geniale – si doreste sa realizeze mai multe proiecte simultan, dar nu îi este caracteristica finalizarea lor. Berbecul este prima zodie la care se trezeste constiinta de sine (el simte ca exista).

21.04 - 21.05
Taurus
„Pe tine, Taurule, te înzestrez cu puterea de a preface samânta în substanta. Munca ta este mareata si are nevoie de rabdare. Tu trebuie sa împlinesti tot ce a fost început, altfel semintele vor fi risipite în vânt. Nu te vei îndoi niciodata de puterea ta, nu-ti vei schimba gândul la mijlocul drumului si nu vei depinde de altii pentru a-ti desavârsi opera. îti ofer taria, foloseste-o întelept! Taurul reveni supus la locul sau.

Taurului i s-a conferit energia stabilitatii, a fost înzestrat cu o mare putere de munca, încredere si rabdare si de aceea el poate duce la bun sfârsit orice actiune.

22.05 - 21.06
Gemini
„Tie, Geamanule, îti sunt sortite întrebarile fara raspuns, ca sa poti arata tuturor ceea ce vede si simte omul în jurul sau. Tu nu vei sti niciodata de ce acesta vorbeste sau asculta, dar în cautarea întelesurilor adânci ale lumii vei afla darul Meu: cunoasterea! Iar Geamanul, îngândurat, pleca.

Geamanul a primit în dar puterea ratiunii, întelegerea spontana a lucrurilor si a fiintelor. Manifestând curiozitate în orice domeniu, el studiaza, se informeaza si obtine cunoasterea pe care doreste sa o împartaseasca celorlati pentru a le aduce si lor întelegerea.

22.06 – 22.07
Cancer
Pe tine, Racule, te investesc cu datoria de a-ti învata semenii ce este emotia. Tu vei stârni râsul sau lacrimile astfel, tot ceea ce ei vor vedea si vor gândi le va trezi multumire si bucurie sufleteasca.Pentru aceasta primeste în dar familia pe care tu o poti înmulti! Racul se retrase timid.

Racului i-a revenit energia sensibilitatii. El îi face pe oameni sa constientizeze emotia trairilor si gândurilor pe care le au. Are o mare atractie pentru viata de familie si de grup, din dorinta de a obtine echilibru si securitate emotionala.

23.07 - 22.08
Leo
„Tu, Leule, ai menirea sa arati întregii lumi creatia Mea plina de stralucire. Dar sa te îngrijesti de mândria ta si întotdeauna sa îti dai seama ca este opera Mea, iar Creatorul este unic. Daca vei uita aceasta, oamenii te vor dispretui. Tu vei îndeplini totul cu ardoare si orice vei face va fi spre binele tuturor. Pentru aceasta ai nevoie de nobletea cu care te înzestrez! Leul pasi maiestuos spre locul sau
Leul - semn stralucitor generat de Soare - a fost investit cu energia fortei nobile, regale. Dotat cu vitalitate, demnitate, vointa ferma si autoritate, el reuseste în actiunile sale si primeste mereu recunoasterea meritelor sale.

23.08 - 22.09
Virgo
Tie Fecioara, îti este dat sa cercetezi tot ceea ce omul a faurit în lumea pe care I-am daruit-o. Tu vei scruta patrunzator drumurile sale si-l vei preveni când greseste. Astfel, creatia poate atinge desavârsirea prin tine. Pentru aceasta vei primi puritatea gândirii! Fecioara pleca privind atenta în jurul sau.

Fecioarei i s-a conferit energia logicii, a discernamântului. Folosindu-si ingeniozitatea, nativul are o eficienta practica în tot ce întreprinde. Tendinta sa spre meticulozitate si exagerare a detaliului vine din dorinta ca orice lucru sa fie perfect.

23.10 - 22.10
Libra
„Tu, Balanta, ai misiunea de a-l ajuta pe om sa fie constient de îndatoririle sale fata de ceilalti. Asa, el poate învata sa traiasca sentimentul fraternitatii si va capata deprinderea de a descoperi fata ascunsa a actiunilor sale.. Te voi trimite oriunde este dezbinare, iar pentru stradania ta infinita de a readuce semenilor ordinea si calmul, îti voi darui dragoste! Balanta se retrase umila spre locul sau.

Balanta este simbolul echilibrului între minte si inima. Primind în dar energia dragostei si a iubirii, înzestrata cu un temperament afectuos si delicatete, Balanta cauta instinctiv sa aduca armonie în mediul sau.

23.10 - 22.11
Scorpio
„Tu, Scorpionule, ai o însarcinare foarte dificila. Vei avea iscusinta sa patrunzi în mintile oamenilor, dar nu îti va fi permis sa intervii. De multe ori vei fi cuprins de amaraciune prin ce vei descoperi. Aceasta te va apropia însa de Mine si nu vei uita niciodata ca acolo unde nu sunt Eu va fi doar pervertirea Ideii Mele… Tu vei vedea atât de multi oameni traind asemeni animalelor si vei lupta atât de mult cu instinctele lor, încât uneori vei pasi alaturi de cale. Totusi, mai devreme sau mai târziu, te vei reântoarce la Mine si de aceea primeste supremul dar al hotarârii! Scorpionul pasi ferm spre locul sau.

Scorpionul este zodia care are legaturi profunde cu subconstientul. Nativul are acces la realitati divine, dar si la aspectele animalice ale lumii si de aceea oscileaza permanent între culmi si abisuri. Este dotat cu abilitate mentala si puterea de a gândi corect, tocmai pentru ca, mai devreme sau mai târziu, sa reuseasca printr-un suprem act de vointa sa se ralieze definitiv planului divin.

22.11 - 20.12
Sagittarius
„Sagetatorule, tu ai misiunea de a-i face pe oameni sa râda, atunci când înteleg gresit Ideea Mea devin posaci. Umorul tau le va reda speranta si astfel îsi vor întoarce privirea spre Mine. Vei trece prin multe încercari si vei cunoaste neastâmparul. Îti harazesc darul infinitei abundente pe care o vei raspândi pretutindeni, iradiind lumina! Sagetatorul se retrase jovial la locul sau.

Sagetatorul dovedeste o uriasa putere de transformare spirituala. El este înzestrat cu toate calitatile care faciliteaza raporturile umane: simpatie, elocventa si bunavointa. El orienteaza viata sa si a celor care se afla în jurul sau catre deschiderea maxima fata de Univers.

21.12 - 20.01
Capricorn
De la tine, Capricornule, vreau straduinta si sudoarea fruntii, pentru ca tu ai menirea de a-i învata pe oameni sa munceasca. Misiunea ta nu este usoara, caci vei purta toata truda oamenilor pe umerii tai. însa pentru jugul poverilor tale eu îti daruiesc întreaga responsabilitate a omului! Iar Capricornul pleca devotat spre locul sau.

Nativul din zodia Capricorn cucereste pozitii sociale înalte si reuseste sa-si faca legaturi afective durabile printr-o autodisciplina inflexibila, o vointa legata de împlinirea datoriei si un simt al responsabilitatii iesit din comun. Suscita respectul si stima celor din jur, fiind un model în munca sa organizata dupa principii precise.

Niciun comentariu: