miercuri, 18 mai 2011

Leapsha cu poza 83

Vazand cum taraste fetita asta papusa pe jos tinand-o de par mi-am amintit ca la varsta de 10 ani am primit o papusa atatt de urata incat imi era  mila de ea si atunci ii faceam rochite frumoase ca sa nu sufere din cauza ca producatorul a fost atat de putin iscusit in redarea trasaturilor fetei.

4 comentarii:

sara spunea...

Ce Frumos e blogul!E buna schimbarea

Viorica spunea...

Ma bucur ca iti place. Voiam de mult sa-l schimb dar mi-era teama ca voi pierde unele modificari facute de mine in html-ul templatului (ca sa vorbesc pe romaneste mi-am bagat ghiarele in tiparul pe care il alesesem ca prezentare a blogului si am tiparit acolo tot felul de coduri cum ar fi cel al lui Mitzy)dar am citit mai cu atentie indicatiile de la Blogger help si am inteles ca mi le pastreaza si asa a aparut schimbarea...Totusi am avut la dispozitie un nr f redus de template, nu stiu de ce.

sara spunea...

La mine e mai usor ca nu am de modificat nimic in fisierul temei ales,de asta am si ales "toate blogurile" .Am in"spatele" blogului locuri speciale pentru a introduce codurile htlm,asa ca nu stric nimic nici din greseala.Pe blogspot e greu ca trebuie sa fii mereu atenta sa nu stergi ceva ce ar putea folosi din template.

Viorica spunea...

Eram sigura ca am apasat pe publicati Inca de cand am vazut emailul tau cu comentariul, mai ales ca pana acum Bloggerul nu mi-a semnalat ca am vreun comentariu nepublicat.

Victor Catalin, de la "Toate blogurile", trebuie sa fie mandru ca incepe sa fie preferat de cei inscrisi pe portalul (sau cum s-o fi numind) lui.