duminică, 28 iunie 2009

Mi-e mila de Dan Diaconescu

Sarmanul om! Dupa ce, in bunatatea lui imensa, a strans la pieptul lui larg toate scursorile neamului si le-a facut vedete sau prezentatori s-a trezit ca unele din ele, zburatacite la televiziuni ce i-au urmat exemplul sordid aducator de audiente si grase castiguri, au inceput sa-l muste de partile dorsale.

El, regele scandalurilor, s-a trezit ca e protagonistul unui scandal la fel de autentic ca si cele promovate de el cu osardie nopti dearandul. Cum zic englezii, acum isi gusta propriul medicament si, in ciuda hazului de necaz pe care il face si a pretinsei detasari se cam vede ca gustul e tare amar.

Mai mult, celalalt monstru, pretinsul anchetator justitiar, impreuna cu care aplica nonsalant etichete de criminali fara probe concrete si incontestabile, i-a devenit aprig dusman. Si, asa cum se intampla cand doi monstri ajung sa se incaiere, apar tot felul de dezvaluiri de inselare cu buna stiinta a telespectatorilor care stateau la baza mirobolantelor audiente.

Dar, asa cum ii sta bine unui om cu suflet curat si inima larga, DD se bucura de necazul ce a cazut pe capul Lazarushului, ce are de platit cica cea mai mare amenda data candva de CNA.

Dar omul nostru are planuri marete si ambitii mari. Se va reforma din temelii iar postul lui se va schimba radical. Va fi ceva "di granda", vorba lui Mateiu Caragiale.

In cel mai urias studio TV ce a vazut Bucurestiul va avea loc cel mai mare, cel mai tare, cel mai cel show gata sa rupa gura targului si sa lase audienta cu gura cascata de uimire, asteptand sa-i cada intr-insa para malaiata a premiilor enorme promise.

Ei Dooomnu' Dan (se pare ca a aflat si DD ca Nikita e nebuna cu certificat si nu are voie sa mai apara ca invitata la TV, cum de n-a stiut el pana acum acest secret al lui Polichinelle ma depaseste) tare mi-e teama ca showul matale va bulversa atat de tare publicul educat ani insir noapte de noapte sa inghita toata murdaria de la ZeroTV incat audientele fabuloase cu care te tot lauzi vor ajunge sa egaleze audientele de acum ale Canalului D, care si el promitea o revolutie in TV si stim f bine cum i s-a dezumflat basica promotionala.

Niciun comentariu: