Azi am fost ocupată rău. Aveam în frigider niște mazăre "mange tout" (dacă nu știți franceză întrebați o carte de bucate) despre care până acum câteva zile credeam că se găsește numai în rețete.
Nu știam ce să fac cu ea dar mi-am amintit că mai am și niște "black fungus" uscate procurate încă din vremea pandemiei de la Asia Fest și m-am gândit că le-ar sta bine alături. Am consultat Google pentru inspirație și m-am apucat de treabă.
Am pus toate astea pe rând într-o oală cu ulei de cocos și unt de arahide (ciupercile le-am hidratat urmând indicațiile de pe pungă) și la final am pus și niște pomodori cubetti. Ghiveciul a mai căpătat, pe lângă sare, turmeric, piper negru și măghiran.
A rezultat ce se vede in poză. Alături am servit o salată de cartofi fierți în zeama în care am hidratat ciupercile negre, asezonată cu tahini, smântână, iaurt, zeamă de lămâie, sare și ceapă verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu