Budinca Dietetica /pentru diabetici) de brânză de vaci
 
 Ingrediente 
 Branză de vaci cam 750 g
 Doua oua mari,
Cam doua linguri xilitol,sau alt 
îndulcitor...eu m-am păcălit...vânzătoarea de la Plafar mi-a spus ca e 
normal sa fie atât de ingrozitor de 
scump, 60 de lei kg pentru ca e de 300 de ori mai dulce decat 
zahărul...netul o contrazice...e exact la fel de dulce ca si zahărul... 
Mai bine rămâneam fidelă indulcitorului praf Diamant...
  Cam 100g seminţe crude de floarea soarelui
 O mana de cranberry uscate (se vinde cu numele de merişor, dar se mai 
cheamă şi rachiţele) Atenţie, pentru a diminua gustul foarte acru se 
adaugă zahăr in timpul uscarii, nu puneţi foarte multe!
 O mana de goji uscate
 Arome: esenţă de vanilie, esenţă de rom, coajă de lamaie
 Un pic de unt pentru a unge hârtia de copt cu care se tapetează tava
 Nuci pentru ornat.
 
 Se pun la înmuiat fructele uscate, după ce s-au înmuiat se amestecă 
brânza de vaci (eu am luat-o de la sibieni) cu restul ingredientelor si 
se pun pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit cam 
20 de minute.
Un comentariu:
Ai alt blog? Esti bine? Imi face placere sa citesc ce scrii, sunt ceva ani da cand te urmaresc si e cam mare perioada de cand nu ai postat...
Cu drag,
un fan de obicei tacut
Trimiteți un comentariu