Budinca Dietetica /pentru diabetici) de brânză de vaci
Ingrediente
Branză de vaci cam 750 g
Doua oua mari,
Cam doua linguri xilitol,sau alt
îndulcitor...eu m-am păcălit...vânzătoarea de la Plafar mi-a spus ca e
normal sa fie atât de ingrozitor de
scump, 60 de lei kg pentru ca e de 300 de ori mai dulce decat
zahărul...netul o contrazice...e exact la fel de dulce ca si zahărul...
Mai bine rămâneam fidelă indulcitorului praf Diamant...
Cam 100g seminţe crude de floarea soarelui
O mana de cranberry uscate (se vinde cu numele de merişor, dar se mai
cheamă şi rachiţele) Atenţie, pentru a diminua gustul foarte acru se
adaugă zahăr in timpul uscarii, nu puneţi foarte multe!
O mana de goji uscate
Arome: esenţă de vanilie, esenţă de rom, coajă de lamaie
Un pic de unt pentru a unge hârtia de copt cu care se tapetează tava
Nuci pentru ornat.
Se pun la înmuiat fructele uscate, după ce s-au înmuiat se amestecă
brânza de vaci (eu am luat-o de la sibieni) cu restul ingredientelor si
se pun pe tava tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit cam
20 de minute.
Ai alt blog? Esti bine? Imi face placere sa citesc ce scrii, sunt ceva ani da cand te urmaresc si e cam mare perioada de cand nu ai postat...
RăspundețiȘtergereCu drag,
un fan de obicei tacut