marți, 10 iulie 2012

Dieta in functie de zodie - Taur

Continui seria copy/paste inceputa cu Dieta pentru Berbec, nu inainte de a copia introducerea din Femina.ro


Din moment ce astrologia ne schiteaza un portret psihologic si comportamental al fiecarei zodii, e normal sa te gandesti ca aceasta stiinta poate fi folosita si in alte scopuri.

Dieta in functie de zodie este o excelenta metoda de a te folosi de horoscop... in alt fel. Aceste recomandari pentru diete sunt realizate in functie de comportamentul fiecarei zodii in parte si puse in legatura cu dinamismul unor regimuri potrivite acestora.

Dieta in functie de zodie - Taur 
O zodie extrem de senzuala, taurul gaseste mare placere in mancarurile savuroase. Secretul pentru ca un nativ sa slabeasca este o buna planificare a meniului.

Dieta pentru Taur: Dieta NutriSystem - Citeste dieta detaliata
  
Dieta NutriSystem

Dieta NutriSystem are ca principala prioritate slabitul. Alimentele permise asigura necesarul de zahar si insulina in sange, ceea ce creaza o stare de satietate.


Regimul nu are un termen minimum sau maximum in care trebuie sa-l urmezi. Poti urma dieta NustriSystem doar pana ajungi la greutatea dorita, dar o si poti continua, ca stil de viata.

Principalele alimente sunt carbohidratii benefici (painea din cereale integrale, legumele bogate in fibre, carnea slaba, pestele, produse lactate slabe si bogate in calciu). Carbohidratii negativi (bauturile carbogazoase indulcite, painea alba) sunt complet interzise.

Se mai recomanda evitarea stresului, mentinerea unui stil de viata activ si multa miscare.

Planul NutriSystem porneste de la ideea de a consuma la fiecare masa o sursa slaba de proteine si trei portii zilnice de legume, doua trei fructe, doua trei produse lactate, doua-patru produse din cereale integrale si una-doua portii de grasimi benefice pentru sanatate a inimii.

Se pot consuma fructe, produsele vegetariene, produsele lactate si carnea slaba sunt recomandate in aceasta dieta. Le poti combina in orice fel doresti atata timp cate respecti regula de a avea in fiecare zi mese diversificate care sa le includa pe toate. 

Se va evita alcoolul, dar cofeina este permisa.

Exemplu de meniu:

Mic dejun: cereale integrale + lapte + fructe
Pranz: paste cu parmezan si broccoli
Gustare: un baton de ciocolata cu menta
Cina: tacos cu carne de vita + salata cu dressing fara grasimi
Desert: popcorn cu caramel 

D.M.S.

Niciun comentariu: