luni, 16 iulie 2012

Dieta in functie de zodie - Scorpion

 Va reamintesc ca articolul asta face parte dintr-o serie. Tot ce e mai jos cu fonturi negre e scris de altcineva

Catinel catinel, ne indreptam catre finalul maratonului dietetic. Tot copy/paste ne slaveaza, saracul, si de data asta, tot articolul din Femina.ro e de baza. Acum se stie ca Suspendatul e Scorpion si nu are nevoie de dieta de slabire. Are nevoie numai de un DA la Referendum, ca sa fie demis, Eu o sa i-l dau cu multa placere.


Din moment ce astrologia ne schiteaza un portret psihologic si comportamental al fiecarei zodii, e normal sa te gandesti ca aceasta stiinta poate fi folosita si in alte scopuri.

Dieta in functie de zodie este o excelenta metoda de a te folosi de horoscop... in alt fel. Aceste recomandari pentru diete sunt realizate in functie de comportamentul fiecarei zodii in parte si puse in legatura cu dinamismul unor regimuri potrivite acestora.

Dieta in functie de zodie - Scorpion
Scorpionul are nevoie de o dieta care sa ii testeze limitele, deoarece stie prea bine ce vrea si face orice pentru a-si atinge scopul.

Dieta pentru Scorpion: Dieta Le forkingCiteste aici dieta detaliata

"Forking" o fi venind de la "Furcile Caudine" care il asteapta pe "Scorpionul" nostru sef pe 29 Iulie.

Dieta Le forking

"Le forking" este o dieta care provine din tara care a dat si dieta Dukan, Franta. Francezii sunt oameni preocupati de felul in care arata, de aceea dietele nu sunt urmate doar de oameni supraponderali, ci si de ce cei care isi doresc sa isi tina greutatea sub control.

Dieta "Le forking" si-a luat numele de la... o furculita. Planul alimentar nu contine restrictii draconice ale caloriilor, singura masa care este controlata fiind cina. La ultima masa a zilei ai voie sa mananci doar cu furculita, fara cutit, lingura sau degete. Astfel, mancarea trebuie sa fie potrivita furculitei, altfel nu poti s-o mananci.

Cina cu o furculita a fost inventata de Ivan Gavriloff. Francezul nu etse nutritionist, insa "descoperirea sa" a fost testata de experti. Potrivit lui Gavriloff, mancarea care necesita sa fie taiata cu cutitul este cea care ne face sa ne ingrasam: branza, carne, carnati etc. In mod consecvent, proteinele animale nu se vor consuma la cina. La fel, sunt interzise si alimentele pe care le mancam cu ajutorul mainilor: pizza, hamburgeri, alune si paine.

Le forking e promovata mai mult ca un stil de viata decat ca o dieta. Ideea este sa slabesti pana la 3-4 kilograme in fiecare luna, fara sa fii nevoita sa abandonezi total viata sociala.

De asemenea, te vei ghida dupa vechiul proverb: Ia micul dejun ca un rege, pranzul ca un print si cina ca un cersetor. Un mci dejun bogat si un pranz sanatos iti vor inhiba poftele cand se apropie ora cinei, astfel nu vei mai fi tentata sa mananci orice.

Exista si o varianta mai blanda a dietei forking, in care mananci cu o furculita si ai voie sa folosesti un cutit pentru prepararea mancarii.

Mancarea permisa in timpul dietei restrictive: paste, cereale, leguminoase, peste si marea majoritate a legumelor.

In varianta blanda au voie sa mananci: salata, carne alba taiata in bucati mici, fructe de mare cu cochilie, oua.

Nu ai voie sa consumi in dieta le forking: alune, caju, migdale, biscuiti, carnati, pizza, supa, uoa fierte, avocado, carne rece, hummus, pate, sandvisuri, burgeri, chipsuri, fripturi, carne la rotisor, ficat, fructe, iaurt, prajituri, ciocolata, deserturi dulci, salata de fructe, jeleu, inghetata, cereale, clatite, paine, sosuri, unt sau margarina, branza, mustar si ketchup.

D.M.S.
 

Niciun comentariu: