sâmbătă, 21 iulie 2012

Dieta in functie de zodie - Sagetator

Va reamintesc ca articolul asta face parte dintr-o serie. Tot ce e mai jos cu fonturi negre e scris de altcineva, eu doar am copiat dintr-un articol publicat pe Femina.ro Si acum hai sa vedem daca ginerele meu are vreo sansa sa slabeasca. Noroc ca e vegetarian.



Din moment ce astrologia ne schiteaza un portret psihologic si comportamental al fiecarei zodii, e normal sa te gandesti ca aceasta stiinta poate fi folosita si in alte scopuri.

Dieta in functie de zodie este o excelenta metoda de a te folosi de horoscop... in alt fel. Aceste recomandari pentru diete sunt realizate in functie de comportamentul fiecarei zodii in parte si puse in legatura cu dinamismul unor regimuri potrivite acestora.


Dieta in functie de zodie - Sagetator
Voluptosi, puternici si vibranti, sagetatorii adora sa calatoreasca si sa petreaca mutl timp in natura. Zodia guverneaza ficatul, de aceea trebuie sa bea multa apa.
Dieta pentru Sagetator: Dieta cu supa de legumeCiteste aici dieta detaliata


Dieta cu supa de legume


Dieta cu supa de legume este una dintre cele mai sanatoase modalitati de a pierde in greutate. Aceasta dieta se poate organiza cu usurinte pe sapte zile, mentinand supa ca fel principal si alternand celelalte meniuri. Spre exemplu, o combinatie potrivita este intre lapte/iaurt degresat si cereale bogate in fibre. 

De asemenea, in timpul dietei este recomandat sa se evite alcoolul, bauturile carbogazoase, prajelile. Sunt de preferat apa, ceaiurile neindulcite, sucurile proaspete de fructe sau legume. 

Supa de legume se prepara din ceapa, ardei, rosii, telina si varza si se poate concuma in orice cantitate.

Planul dietei cu supa de legume
Ziua 1: Se consuma orice fel de fructe (mai putin banane) in orice cantitate, impreuna cu supa de legume.
Ziua 2: Se consuma legume, in special cele cu frunze si verzi (varza, salata, broccoli, fasole, mazare). Se poate adauga in meniu si un cartof copt, alaturi de supa de legume.
Ziua 3: Se consuma fructe si legume (fara cartof) combinate; alaturi de supa de legume.
Ziua 4: Se concuma banane (maxim 8) si lapte/iaurt degresat, in orice cantitate; alaturi de supa de legume.
Ziua 5: Se consuma carne (preparata pe gratar sau la abur) si rosii; alaturi de supa de legume in orice cantitate.
Ziua 6: Se consuma carne (pui, peste, vita sau porc - dupa preferinte; preparata la gratar) si legume (de orice fel); alaturi de supa de legume.
Ziua 7: Se consuma legume preparate la gratar sau tigaie si orez fiert; impreuna cu supa de legume.

Andreea Nestian


Niciun comentariu: