sâmbătă, 28 iulie 2012

Aquarium Herastrau--Pavilionul I

Cand am trecut prin Herastrau anul asta pe langa pavilioanele in care atatia ani am admirat arta angajatilor parcului in alcatuirea de buchete artistice combinate cu picturi frumoase mi se strangea inima vazand ca acele pavilioane isi schimba profilul. Stiam ca exista alte pavilioane destinate picturilor, am si vizitat unul care era deja amenajat, dar nu mai avea sharmul celorlalte si in plus nici nu sunt pe aleea cea mai circulata.

Fiica mea insa a vrut sa vada acvariul si astfel intr-o seara din asta fierbinte am pornit, la o ora destul de tarzie, spre parc. Costul biletelor nu ar  fi f mare pt un turist occidental (cel mai mult 25 Ron) dar pt mine, ca pensionara...Fiind invitata insa a fost OK. Din pacate ora inchiderii fiind destul de aproape nu am putut zabovi destul  in primul pavilion, destinat pestilor de apa sarata, pt ca eu sa reusesc sa vad toate acvariile.

Asta si pt ca  am cam alergat dupa niste pesti campioni la inot ca sa ii surprind in toata frumusetea lor. In plus am si constatat, cu tristete, ca nu mai pot face poze clare cu zoomul, si tocmai zoomul a fost unul din motivele pt care am ales aceasta camera foto. Asa ca acum, din multele poze mai mult sau mai putin reusite facute (destule au fost sterse) va prezint cateva:





















Niciun comentariu: