vineri, 4 noiembrie 2011

Matrimoniale

Retelele de socializare permit legarea de prietenii noi, pe langa intarirea celor vechi. Unii insa vor chiar mai mult de o pritenie, cum am constatat si eu de curand. Precizez ca nu e vorba de face book, iar cuvantul baiat se datoreaza unei proaste traduceri (de catre administratorii retelei sectia romana) a cuvantului englez male, li s-o fi parut ca mascul e prea, stiu eu, macho.

44 ani - baiat - United Kingdom 

e you doing today Pretty Lady,I m searching through profile here and i came across your profile and i would like to get to know you better , Here is Little about me,i am single with a heart of love love to cook, be with kids, sing,dance and paint,i love to visit the beach, laugh, go to the cinema. i'm dedicated, loving,caring,optimistic, down to heart, highly talented in art. i will like to meet a woman who is dedicated, caring, loving, truthful, and down to heart as well. i seek true love and not mere internet blizz that will not last. i hope to read from you soon.i believe love exists in the smaller places of life, the little and simple things that we all work away from is the source of love,also love animals and the things on earth e.g going to the parks and shopping with my spouse , well i Really hope to hear from you soon ..we can also connect On personal email adress and if you care for an email conversation,feel free to email me

Incerc sa traduc engleza cam de balta a acestui pretins locuitor al UK cat pot de bine:

ce faci azi, Draguta Doamna? am cautat prin profile pe aici si am dat peste profilul tau si mi-ar place sa te cunosc mai bine. uite un pic (cate ceva) despre mine, sunt singur cu inima plina de iubire, imi place sa gatesc, sa-mi petrec timpul cu, copiii, sa cant, sa dansez si sa pictez (aici m-a prins si mi-a trezit interesul, de cand doresc sa cunosc mai bine pe cineva care picteaza, ooops, am o prietena care se ocupa cu asta, cumnata, ginerele se distreaza si ei pictand din cand in cand, plus prieteni si prietene virtuale...mai bine nu) imi place sa merg la plaja, sa rad, sa merg la cinema. sunt devotat, iubitor, grijuliu, optimist, sufletist, f talentat din pdv artistic. mi-ar place sa intalnesc o femeie care sa fie devotata, grijulie, iubitoare, de incredere si sufletista ca si mine. caut dragostea adevarata si nu un flirt de internet care nu dureaza. sper sa primesc raspuns de la tine curand. eu cred ca dragostea exista in locusoare ale vietii, ca lucrurile mici si simple pe care nu le bagam in seama sunt sursa dragostei, imi plac deasemenea animalele si lucrurile pamantesti cum ar fi sa merg  prin parc si la cumparaturi cu sotia, ei, cred Cu Adevarat ca o sa aud raspunsul tau cat mai curand. de asemenea ne putem contacta prin adresele de email si daca vrei sa conversam prin email esti libera sa-mi trimiti un email.

Marturisesc ca mesajul m-a induiosat, de aceea nu-i dau numele si adresa, chiar daca printre cititoarele mele ar fi unele care ar corespunde portretului robot al celei pe care o cauta expeditorul randurilor de mai sus. 

Acu trebuie sa zic ca pe acea retea am la profil poza pe care puteti vedea si la profilul de pe blog, e facuta cu aproape 11 ani in urma, pe facebook am pus una mai recenta dar si acolo am gasit pe cineva vrajit de aspectul meu fizic, atat cat a putut vedea din el, dar inca nu am primit mesaje atat de romantice. Mai precizez ca ziua de nastere e trecuta cat se poate de clar si daca mai trezesc inca interes cuiva de 44 de ani nu pot face altceva decat sa ma umflu in pene. 

As vrea totusi sa stiu ce ma sfatuiti sa ii raspund nefericitului?

8 comentarii:

disa spunea...

De ce nu, Viorica?
Merita sa te amuzi putin.

Viorica spunea...

Mi-e mila de bietul om. Si-apoi, in curand implinim 40 de ani de cand am spus amandoi da (eu si sotul meu) si nu vreau sa umbresc aniversarea (sau comemorare, depinde din ce unghi privim)

Cupidon spunea...

O fi celebrul dating scam in versiune masculina (in cazul asta e evident de ce se trimit mesaje femeilor mai in varsta). Eu zic sa-i raspunzi ca sa vezi daca se ajunge la bani pana la urma. Mai multe despre escrocii de pe siteurile de dating poti citi pe Matrimoniale Romania

Viorica spunea...

nici nu are cum sa se ajunga la altceva decat la bani in cazuri ca asta, nu sunt asa naiva sa cred ca e vorba de amor dar nici nu am timp sa pierd ca sa verific

Matrimoniale spunea...

Pare situatia clasica de la pct 5 : https://www.matrimoniale.ro/warning

Nelutzu spunea...

Saracum om...

Adda spunea...

Vreau si eu un englez!!!

Viorica spunea...

Adda dragă, cred că s-a însurat de atunci :D