vineri, 11 noiembrie 2011

Nici de data asta

Isteria mediatica nu scapa nici o ocazie sa se manifeste. Si cum putea scapa data de 11.11.11 ora 11:11? De la preziceri apocaliptice la altele mai "cuminti", care preziceau doar o schimbare majora in planul constiintei nimic nu a lipsit. A lipsit numai precizarea fusului orar unde urma sa se produca minunea.

Si acum sa va spun ce faceam eu pe 11.11.11 ora 11:11...Pai incercam sa inteleg ceva din ce se comenta la transmisia de la Cupa Japoniei la patinaj artistic si nu prea reuseam pt ca muncitorii cei harnici care ne reabiliteaza blocul gaureau betonul armat al peretilor cu bormasina ca sa puna dibluri pt a fixa placile de polistiren. Nu stiu sa se fi produs vreo revolutie in constiinta lor, poate in a Mamitei, care la un moment dat si-a pus mainile la urechi, disperata din cauza zgomotului. Si mai avem de indurat!

Daca trebuia sa asteptam sa ajunga ora fatidica si pe alte fuse orare pierdeam ocazia de a bea sampania prin care am marcat implinirea a 40 de ani de cand in jurul orei 11:11, pe data de 11.11 amandoi am spus "DA" in fata Ofiterului Starii Civile.

Niciun comentariu: