joi, 3 noiembrie 2011

Tinerete fara batranete

Printre multele emailuri pe care mi le trimite zilnic Suzeta se numara si cel de mai jos. Mi l-a trimis pt ca stie ca eu nu ma mai uit de mult la Stirile ProTV, si in general suport din ce in ce mai greu ineptiile care se prezinta pe micul ecran sub forma de stiri, printre care din ce in ce mai rar se strecoara si cate o stire veritabila. 



Cercetatorii britanici spun ca au descoperit pilula care ne mentine tineri toata viata
   
Medicamentul miraculos, care te va mentine tanar toata viata, poate deveni in curand realitate.
 
Cercetatorii de la Universitatea din Durham au gasit o cale de a incetini imbatranirea, cel putin la nivelul celulelor. Ei cred ca descoperirea lor ii poate ajuta pe oamenii in varsta sa fie mai sanatosi la maturitate si, in acelasi timp, sa-i ajute pe copiii cu afectiunea rara care ii face sa se maturizeze inainte de vreme.

Chris Hutchinson a spus: “Suntem intr-un stadiu incipient al descoperirii, insa avem deja dovezi ca are un potential major, iar datorita ei oamenii se vor simti mult mai relaxati si nu vor avea dureri atunci cand vor ajunge la varsta de 70-80 de ani si chiar mai mult.”

Profesorul Hutchinson a folosit medicamentul pentru a incetini imbatranirea celulelor prelevate de la copiii cu sindromul care provoaca imbatranirea prematura, o boala genetica care duce la deces inainte de vreme. Copii care se nasc cu aceasta boala nu traiesc mai mult de 21 de ani. In acest caz, medicamentul minune a avut efect.

S-ar putea ca acest medicament sa nu-i ajute pe oameni sa traiasca mai mult, insa poate sigur sa le faca viata mai usoara si mai placuta."

Ei, asta e, tinerete fara batranete avem sau vom avea in curand, astept cu interes sa aflu cand vor descoperi cercetatorii britanici si viata fara de moarte. Ce frumoase sunt povestile!

Niciun comentariu: