miercuri, 7 septembrie 2011

Invadatorii

Cred ca putine fiinte sunt mai fara de folos pe lumea asta decat infama omida paroasa a dudului. Daca s-ar multumi numai cu dudul inca ar fi o paguba, pt ca viermele de matase, bombix moris, taman cu frunzele acestui arbore se hranesc, dar bestia devoratoare ataca inca vreo 200 de soiuri de plante. Se pare ca ii plac mult de tot artarul american (am in plan un articol cu multe poze despre pomii din jururl blocului in care locuiesc, am cautat pe net si am aflat cam cum ii cheama pe fiecare, la inceput i-am mai confundat, acum sunt aproape sigura ca i-am identificat corect) si platanii atat de decorativi. 

Dupa cum stie tot privitorul de TV nenorocita a parasit pomii si ataca zidurile. Acum se stie ca nu prea are ce sa-i priiasca din ce rontaie de pe ele, probabil insa ca mirosul ii aduce arome de plante de casa si de viste cataratoare, altfel nu se explica ce cauta in aragazul sau pe frigiderul vecinei de la parter. Am facut poze cu taratorile dar si cu victimele lor, ca sa le "admirati" in toata "splendoarea".

Dar mai intai sa  va zic ca titlul articolului se trage de la un vechi serial SF in care niste extraterestrii rai si afurisiti isi luau fata si aspect umane si nu puteau fi demascati decat daca erau stropiti cu o anumita substanta (parca nu era vorba de apa, precum in "Vrajitorul din Oz" unde lichidul respectiv -dihidromonoxidul, cum am intalnit denumirea sa intr-un articol ghidus care avertiza asupra pericolului ingerarii lui-a fost folosit pt anihilarea prin topire a crudei Vrajitoare din Vest) care le topea invelisul menit sa-i mascheze. Sigur e ca daca fiintele care ne invadeaza in aceasta toamna mult prea calda ar fi stropite cu un omidocid macar ar muri, daca nu s-ar topi. 

Inca de acum cateva decenii s-a observat ca acest tip de omida isi intensifica f mult inmultirea si atacurile in anii cu intensa activitate solara, adica din 11 in 11 ani (fara sa aiba vreo legatura cu nine-eleven, adica 11 Septembrie). Si cum astronomii zic ca anul acesta activitatea solara a fost deosebit de intensa (ma refer la petele solare, cauzate de explozii pe suprafata astrului care ne controleaza viata) nu e de mirare ce se intampla.






Au ajuns si pe tavanul copertinei, de acolo cad in capul locatarilor


Pesemne nenorocita vrea sa sune la interfon

Acesta a fost un artar american

Acesta a fost un carpen



Niciun comentariu: