luni, 24 august 2009

Multumesc persoanelor interesate

Acest articol ar trebui sa aiba putini cititori, anume 6 (erau 7 pana mai ieri, dar intre timp unul dintre ei s-a plictisit).

Vreau sa va multumesc voua pt ca inca mai gasiti ceva interesant in blogul meu.

La inceput scriam asa, mai mult pt mine, fara sa ma gandesc prea mult cine ar putea citi ce scriu in afara de persoanele pe care le-am inscris, fara macar sa le consult (nu prea aveam atunci habar ca exista si pe net eticheta, ma refer la cea de comportament, care ar fi bine si frumos sa fie urmata, aratandu-ne astfel respectul fata de utilizatorii de net, ma mai corijeaza fiica mea cea mare cand gresesc) pe lista de emailuri.

Unele dintre persoanele acestea carora le-am trimis emailuri cu articolele (postarile) mele nu au literalmente timp pt toate balivernele insirate de mine pe tastatura, altele au alte interese, incat lista aceea s-a micsorat cu vreo 4 persoane. Celelalte ori sunt prea politicoase sa ceara sa le scutesc de aceasta corespondenta nedorita, ori uneori chiar ma citesc, doar doua persoane par a aprecia cu adevarat ce scriu.

Intre timp am cunoscut fizic cateva din persoanele care ma citesc fara sa le pesterizez (cuvant adaptat din engleza, dacaMircea Cartarescu isi permite sa folosesca obsolentza in loc de demodare eu ce cusur am, toute proportion gardee, sa nu-mi arat cunostintele de engleza si sa nu contribui cu slabele mele puteri la imbogatirea vocabularului limbii romane?) cu emailuri si mi-am dat seama ca am o oarecare responsabilitate atunci cand apas pe butonul publicati postare.

Deci, dragele mele persoane interesate, promit sa-mi dau silinta sa nu va dezamagesc.

2 comentarii:

LiaLia spunea...

Draga mea dragă, să ştii că eu citesc TOATE articolele tale direct din mail, nu ratez niciunul, dar e vina ta că m-ai abonat la mail şi nu mai apuc să intru şi pe blog :D Tu să scrii frumos şi înţelept, ca întotdeauna, că de citit eu cel puţin sigur o fac! Să ştii că If e una din poeziile mele preferate :) Te pupez cu drag şi dor!

Viorica spunea...

A zis odata Dr Oprescu o poveste cu un bunic care isi intreba nepotul: "cum il cheam pe neamtulala al caruinume incepe cu A si imifura mereu ochelarii?" Cred ca neamtule de vina ca am uitat ca pe lista de emailuri se afla si numele tau. Ce-ar fi sa-mi intorci curtoazia si sa setezi si tu Bloggerul sa-mi trimita prin email TOATE articolele tale? Cred ca stii cum: Setari- Email si mobil-Adresa BlogSend
Pupici