vineri, 7 august 2009

O initiativa laudabila

Ca sa dovedesc cat e de adevarat ca pe masura ce oamenii avanseaza in varsta se (re)apropie din ce in ce mai mult de varsta copilariei (doar asa ne invata materialismul dialectic, ca totul evolueaza in spirala, ba chiar si teoria DO-IN sustine acelasi lucru) mi-am facut cont la tot felul de retele de socializare, printre ele si face book. Dar sa nu ma cautati neaparat pe aceste retele pt ca activitatea mea se reduce in principal la acceptarea prieteniilor.

Ieri insa am primit pe face book, de la o ruda din Texas, cu parintii in Canada, o tanara romanca ce mi se pare perfect adaptata la stilul de viata occidental, o invitatie interesanta, aceea de a deveni fan al grupului intitulat "Great Romanian". Nu stiu daca am reusit sa aplic corect si sa devin fan, dar mi se pare demn de remarcat prin toate mijloacele efortul acestor adevarati tineri patrioti de a face lobby pt tara lor (grupul are in acest moment 4431 fani, presupun ca majoritatea tineri, datorita specificului sitului).

Asa cum spunea ruda noastra: "sa mai vada si astia de pe-aici ca nu sintem numai o natie de tigani si orfani cu sida"

2 comentarii:

Domenii .info moka spunea...

Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI

Viorica spunea...

Experienta m-a invatat ca totul se plateste,deci afirmatii de genul COMPLET GRATUIT le asesonez cu un pic de sare.
Deocamdata sunt multumita cu oferta lui nenea Gugal,desi se stie ca beggars are no choosers.