duminică, 22 ianuarie 2012

The Greatest Love---Onara, Onara

Sunt grozave surorile astea, Hong. Pe langa alte aluzii pe care le-am detectat (si cate or fi cele despre care nu am habar, dar or fi constituind o sursa de comic neinteleasa de noi, profanii) cea referitoare la Dae Jang Geum (tradusa la noi Giuvaierul Palatului e cat se poate de nostima.

Dragalasa Kong Hyo-Jin, imbracata in costumul specific surorilor medicale din serialul amintit (la o  privire mai superficiala seamana destul de bine cu Lee Young Ae protagonista serialului) face un reportaj la un magazin de produse traditionale de medicina coreeana. Si pt ca e o cantareata cunoscuta e sfatuita sa cante Onara, Onara.

Dar comedia n-ar fi fost comedie daca ar fi ascultat sfaturile asistentului regizoruului si ar fi dansat in timp ce canta. Nu, eroina noastra alege sa fac gimnastica, si anume roata. Ca reuseste figura fara ca poalele sa i se urce in cap si sa ne arate desuurile e mare lucru. Insa nici macar regizorul, cu vasta experienta de filmare in Queen Seon Deok, de ex, nu a fost in stare sa ne arate cum a reusit eroina sa interpreteze cunoscutul cantec din DJG in timp ce repeta roata. N-am reusit sa gasesc alte poze din secventa amintita in afara celor de mai jos.


Ca sa ne amintim de cantecul original din indragitul serial o sa inserez un videoclip de pe youtube

Niciun comentariu: