vineri, 13 ianuarie 2012

10 adevăruri despre lupta dintre Raed Arafat şi Traian Băsescu

Stiti cat de mult imi place mie activitatea numita copy/paste. Frumos ar fi sa va zadarasc un pic si sa copiez doar cateva fraze, dar uite ca fac ceva urat, pun aici tot ce a scris Dan Darie:


1) Raed Arafat are pretenţia că se pricepe la medicina de urgenţă. Traian Băsescu ştie că singurele remedii de urgenţă sînt aspirina şi murăturile.

2) Raed Arafat miroase a spirt. Traian Băsescu duhneşte a whiskey.

3) Raed Arafat a obosit să se lupte cu noua reformă a sănătăţii. Traian Băsescu garantează că aprobarea legii le va aduce tuturor odihna veşnică.

4) Raed Arafat e specialist în descarcerări. Traian Băsescu e specialist în...mă scuzaţi, termin propoziţia imediat dupa ce vorbesc cu poliţiştii care tocmai îmi sparg uşa.

5) Raed Arafat a descoperit o problemă legată de noua lege a asigurărilor de sănătate. Traian Băsescu a descoperit că problema e Arafat.

6) SMURD-ul croit de Arafat ajunge în cinci minute după ce a sunat un cetăţean obişnuit. ANAF-ul lui Blejnar ajunge în două minute după ce a sunat Băsescu

7) Demisia lui Raed Arafat a fost aprobată instant. Traian Băsescu şi-ar da demisia şi mai rapid, dar preşedintele nu vrea să i-o aprobe.

8) Raed Arafat a pornit SMURD-ul de la 0. Traian Băsescu a adus România la 0

9) Raed Arafat a salvat destui români cărora le rămăseseră sarmalele-n gît de sărbători. Traian Băsescu are grijă ca românii să nu-şi mai permită sarmale de sărbători.

10) Şi cel mai important: Raed Arafat şi-a spus părerea şi şi-a pierdut postul. Traian Băsescu şi-a impus părerea şi au pierdut toţi românii.

Si pt ca deja s-a comentat, am sa copiez si unul din comentarii, dar numai pt ca mi-a placut  o replica data de cineva:

Este vorba de 20 de adevăruri, unele mai adevărate decât altele. Tinere entuziast, hai să le lăsăm să se mai coacă puțin (eu am făcut colită de la corcodușe verzi) și abia apoi (sau pe lumea de apoi) să stabilim cine a avut dreptate. Să nu absolutizăm varianta că sfântul Arafat este un Allah fără de prihană!

Replica: Adriane, daca mai lasam corcodusele sa se coaca mult, le face Basescu tuica si raminem fara ele.

Niciun comentariu: