luni, 3 octombrie 2011

Copiii lui Vladimir Volegov

Valdimir Volegov este un pictor rus contemporan, nascut la Habarovsc, talentul sau fiind remarcat inca de pe cand avea 3 ani. A cucerit numeroase premii si a avut multe expozitii dar, cum premiile nu tin de foame, a ales sa emigreze in USA unde lucrarile sale sunt cautate, si pe buna dreptate. Mi-au placut toate tablourile lui pe care le-am gasit pe net, are nu numai un simt al armoniei culorilor, o sensibilitate deosebita in a reda starile sufletesti ale subiectelor tablourilor sale dar si o precizie deosebita in a desena cele mai mici amanunte. Poate picta orice si se vede ca a exersat indelung in arta desenului pe vremea cand s-a ocupat de publicitate. 

Se pare ca tablourile lui cu femei sunt mai apreciate, mi-a fost greu sa aleg din multele pe care le-am gasit pe net, de aceea m-am decis sa public aici cateva tablouri cu mamici si copii, dar si mai multe cu copii adorabili.
















4 comentarii:

Anonim spunea...

Unele par fotografii, atat de reale par. daca as fi Marean as exclama "Parca-s vii!!"

B.

greenfield spunea...

Sunt superbe, acum am reusit sa le admir! Am mai vazut pe net la un moment dat lucrarile lui...poti jura ca sunt fotografii!

Mersi frumos!

Viorica spunea...

A mai comentat cineva pe fb asa (i-am pus lunkul pe wall), pe pagina mea am dat share la cateva videoclipuri in care se vede cat munceste omul la un tablou si ce talent poate sa aiba.

Viorica spunea...

Am deschis comentariul lui Greenfield dupa cel al Biancai...sorry...