joi, 28 iulie 2011

Un vis asiatic

Nu e de mirare ca, vazand atatea seriale coreene, in special istorice, personajele respectivelor seriale imi bantuie noptile in somn. Asa s-a intamplat ca am visat ceva care m-a facut sa ma trezesc cu zambetul pe buze, in ciuda dramatismului situatiei.

Se facea ca aveam in fata doua personaje inclestate intr-o lupta pe viata si pe moarte. unul era pozitiv, celalalt era un fel de ninja, imbracat in negru de sus pana jos si cu fata acoperita pana la ochi cu un batic negru. Bineinteles ca se bateau cu sabiile. 

Ajunsesera la o faza in care stateau fata in fata, nemiscati, studiindu-se cu atentie ca sa ghiceasca momentul cel mai propice pt a da lovitura de gratie. M-am apropiat tiptil de ninja, care era cu spatele la mine si...l-am ciupit de fund. Nu a fost usor, pt ca roba ma cam incurca.In momentul urmator cel ciupit s-a intors fulgerator spre mine,  miscarea insa i-a fost fatala, pt ca cel bun l-a secerat dintr-o lovitura.

Acum stau si ma intreb ce ar zice psihologii, psihiatrii, psihanalistii sau specialistii in descifrarea viselor despre cele de mai sus. Probabil mi-ar aprecia spiritul ludic (ciupitura), ar zice ca sunt vulgara (alt loc nu mi-am gasit, decat fundul), ar zice ca sunt sincera (l-am ajutat pe cel cu fata acoperita) ca urasc ipocrizia (l-am ciupit pe cel cu fata acoperita), ca sunt de partea binelui ( am ajutat personajul pozitiv) ca urasc nedreptatea si lupt pt dreptate (actiunea mea a fost indreptata impotriva celui care sigur avea intentii necurate, nedrepte), eh, dar cate nu ar descoperi specialistii...

Niciun comentariu: