miercuri, 14 ianuarie 2009

Happy Birthday to My Blog


Am vazut ca in 2007-2008 s-au nascut in Romania multe bloguri, printre ele si cel de fata. M-am tot pregatit sufleteste pt aniversare si exact cand a fost cazul sa si pun in practica tortul virtual, confetiile si artificiile, am plecat sa-mi vizitez mama si pesemne m-am molipsit de la ea (se "lauda" ca a inceput sa uite de la mana pan-la gura) ca am uitat complet de aniversare.


Dar, cum fac de fiecare data cand uit sa felicit pe cineva (doar nu credeati ca blogul are un regim special) imi zic "mai bine mai tarziu decat niciodata", ingros obrazul (nu-i greu deloc) si purced la uraturi.


Pe 11 ianuarie 2008 pe My Space pus la dispozitie de Windows Live postam primul articol in blog. Intentia era de a folosi acel spatiu ca o arhiva a articolelor interesante primite prin newslettere de la diverse adrese, cea mai draga dintre ele fiind 123Greetings. Apoi am inceput sa public si unele eseuri si comentarii la articole in engleza.


La recomandarea fiicei mele am vizitat blogul Ciupercutzei si mi-a placut asa de tare ce-am citit ca am inceput sa comentez (scriam undeva ca romanul e nascut poet, ba nu, blogger, acum cred ca e comentator innascut) iar draga de ea a avut bunavointa sa viziteze blogul subsemnatei si sa ma incurajeze sa scriu.


Deja mutasem blogul, incepand cu data de 8 februarie, la aceasta adresa, blogul celalalt ramanand singur si parasit.


Deci,dragulmeu blog, daca ai deja o mama virtuala, poti sa spui ca ai si doua moase, una care a facut recomandarea catre Ciupercutza, si alta chiar ea, talentata braileanca.


Serban Iliescu spunea ca urarea de La multi ani! e unica in lume (probabil de aceea am cautat zadarnic echivalentul in engleza cand voiam sa fac aceasta urare mamelor din State pt copiii lor)


Acum nu stiu ce sa zic, sa apelez la urarea asta unica sau sa-mi urez mie multa inspiratie?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Acum nu putem decat sa iti uram la mai multe postari si INSPIRATIE cu carul! ;)

Veronica spunea...

La Multi Ani!! si multa inspiratie :)
(si blogul meu pe blogspot s-a nascut pe 8 febr, or fi cumva frati? :D)

LiaLia spunea...

La multi ani si inspiratie! :)

Anonim spunea...

Haha deci in calitate de moasha sau mai degraba nasha, trebuie sa-i tai motzul blogului pt ca a implinit un an. :))

Pai sa-mi traiasca finul atunci! Ii facem o turta virtuala, ii punem tavita cu obiecte si vedem ce alege. Probabil o tastatura ;)

Ai devenit blogerita in toata regula si eu tot nu stiu cine e fata ta si daca a comentat la mine. Oricum ii multumesc pentru recomandare. ;)
La multi ani mai blogule!

Viorica spunea...

Blogulmeu va multumeste tuturor pt urari. Mai ramane sa-l multumesc si eu pe el cu inspiratia (a cam ajuns sa-mi bantuie noptile si, oricat oi fi eu tip bufnita si nu ciocarlie, nu cred ca e bine pt sanatatatea mea. hmm, mintala)
Maria draga, acum am aflat de ce l-am bagat in mamica lui de la WL si l-am scos la lumina aici pe 8 februarie, ca sa se ia de manuta cu fratiorul lui :)))
Ciupercutza; fiica mea nu stiu sa fi comentat la tine, iar sarcina de a bloggeri mi-am asumat-o pe cont propriu, nimeni altcineva din familie neurmandu-mi exemplul. Ti-am spus data trecuta cand m-ai intrebat ca a comentat la acelasi articol ca si tine, se numeste Diana.
Deci in materie de bloggerit familia m-a lasat pe mine sa-i apar onoarea (asa a zis si FYT despre familia lui)

Anonim spunea...

La multi ani si multa inspiratie !
si nu mai da draga din casa :D

Viorica spunea...

@Diana
multumesc pt urari.
Iti mai amintesti "Linia maritima Onedin"? De acolo am invatat cum trebuie sa raspund la cererea ta:
HY,HY,SIR! :)))