joi, 8 ianuarie 2009

Tatucu' dixit

Am urmarit azi o bucatica din talkshowul de la CSM, unde moderator a fost INSUSI EL.

M-a interesat mai tare ce parere are tatuca de OUG cu pensionarii. Daca n-as sti ca e invers, as zice ca l-a citat aproape intocmai pe marele absent, pomenit adesea cu numele de executivul, care ne-a explicat ieri pe intelesul tuturor (Bolcas a comentat"Asta ne crede pe toti tampiti", n-am crezut ca o sa traiesc ziua cand o sa fiu de acord cu Bolcas) cat de dreapta si corecta e OUG.

Tatuca a plusat: OUG e si plina de democratie mai ceva decat carnatu' lu' Oprescu de condimente, tocmai pt ca nu admite nici o exceptie (asta fiind ceva nou, taman ca nanobocul admisese niste exceptii), toti sunt egali in fata ordonantei (nu si a legii sau a constitutiei). Explicatia fiind aceeasi ca cea expusa aseara de premier: "Dreptate sociala", bla, bla, bla e indreptata impotriva celor cu pensii si salarii mari (dar intreb si eu, precum poporul "dar cu calu' ce-ai avut?" calul fiind marea masa a celor vizati de ordonanta si care nu defileaza cu pensii mirobolante si salarii urcate pana la cer)

Ei, dar asta nu e tot, tatuca s-a transformat si in diriginte de clasa elementara, gata-gata s-o ia de urechi pe D-na Costiniu pt ca indraznea sa susoteasca in front (doamna fiind la ea acasa, cum ne-a explicat dumneaei mai tarziu la Antena3)

Daca din campania asta electorala mascata rezulta un nou mandat prezidential nu stiu de ce a mai trebuit impuscat Ceausescu.

Si inca ceva: Plicimanul Prigoana, cam omniprezent comentator si pupincurist basescian de la o vreme, devine, din mascariciul care-si spala rufele murdare ale familiei in garsoniera care pute a sinucigasi, pipi de Cioaca si transpiratie de Magda Ciumac a lui Dan Diaconescu, de-a dreptul odios. E drept ca la pupincurism se poate lua la intrecere cu Bogdan Chireac, care mai are nitel pana s-o ia pe urmele deputatei cu "ciocu mic" (recunosc ca sunt malitioasa, dar m-a cam enervat in ultimele zile cu aberatiile lui comunistoide)

Azi am mai auzit ceva interesant: spunea Arsinel ca el, ca director de teatru, nu reuseste sa gaseasca solutia salvatoare pt a plati artistii pensioanri inca angajati la teatrul domniei sale pt ca mult trambitata (asta cu trambita e de la mine) conventie civila e ilegala.

In plus in OUG se specifica venituri si nu salariu, dar ce sa ne mai impiedicam de niste cuvinte cand, asa cum am spus, Boc si ai lui, la fel ca Tribunelul, nu au doua vorbe la un loc.

Niciun comentariu: