joi, 10 ianuarie 2013

Horoscop 2013 Taur

 Horoscopul l-am primit ptin email, ca anonim, dar el poate fi consultat in ziarul Libertatea, avand ca autor pe astrologul ziarului, Elena Bunescu

TAUR

DRAGOSTE:


Ți-a venit și ție rândul să dovedești maximă seriozitate în angajamentele luate față de partenerul de cuplu, să îți clarifici drepturile și responsabilitățile în această relație și să te conformezi limitelor pe care o astfel de relație le impune. 


Este esențial să tratezi corect orice situație care pare să conducă la nemulțumiri legate de partener pentru că acestea tind să se acumuleze și sapă la rădăcina relației care va începe să se șubrezească. 


Anul trecut ai forțat nota și concluziile la care ai ajuns au fost atât de pesimiste încât a trebuit să o iei de la zero cu încrederea în partener și să reconstuiești totul. Vei mai avea astfel de ocazii și în noul an, dar de data aceasta nu mai au același caracter spectaculos, cu amenințări și gesturi brutale. 


Acum se va pune problema, în prima jumătate a anului, a unor vorbe proaste, cu efect coroziv pe termen lung, iar în partea a doua a unor decizii pe care le iei de capul tău, cu potențial exploziv asupra relațiilor de suflet. 


Trebuie să canalizezi, în mod sincer, o parte din atenția ta asupra celorlalți, să le acorzi importanța cuvenită fiecăruia, să dai dovadă de respect și să uiți de lupta pentru putere pe care ai practicat-o până acum cu oricine, dacă vrei să ai parte de relații frumoase și armonioase.

CARIERĂ: 


Pe plan profesional nu se prefigurează schimbări spectaculoase decât în acele cazuri în care este vizată o poziție de autoritate și se fac eforturi pentru asta, de exemplu printr-o nouă specializare, continuarea studiilor sau stagii de pregătire suplimentară. 


Pentru cei interesați doar de stabilitatea locului de muncă nu se anunță vremuri prea pașnice, așa cum le-ar dori pentru că și anul acesta, ca și cel care se încheie, conține două noduri temporale care vor provoca răsturnări de situație și reconfigurări ale priorităților în cadrul echipei din care fac parte. Nu este vizat doar locul lor de muncă ci întregul ansamblu profesional. 


Ceea ce îi poate deruta de-a binelea nu sunt aceste schimbări, reașezări, modificări ci ritmul în care li se cere să se adapteze la nou, să facă față onorabil în situații inedite și mai ales să își recapete încrederea pierdută în cei cu care colaborează. 


In taină, departe de ochii lumii și de știința lor se alcătuiesc scenarii care au ca scop îndepărtarea lor din orice poziție care le poate aduce avantaje, dar aceste tendințe nu pot fi controlate și nici contracarate în nici nu fel. Pot doar să rămână cinstiți, corecți și sinceri, acesta fiind singurul lor scut de apărare.

SĂNĂTATE: 


Acest segment este supus unui stres astral intens care a început mai demult și va mai dura câțiva ani.
Este vizat segmentul bolilor lungi și cronice, care se dezvoltă în tăcere și erodează vitalitatea.
Principalul pericol nu vine de la contextul astral ci de la ei înșiși, de la dispoziția psihică negativistă în care au intrat și de care nu mai vor să se desprindă, crezând că astfel se protejează de toate dezamăgirile posibile. 


Planul mental este profund tulburat de evenimente, de sensul în care evoluează situația generală, iar atitudinea lor de a opune rezistență oricăror schimbări se va dovedi una dintre cele mai păguboase pentru că le epuizează energia necesară vindecării și adaptării. 


Este necesar un efort considerabil de reevaluare a viziunii despre lume și viață, de renunțare la traumele trecutului prin iertare și acceptare a imperfecțiunilor celorlalți. Psihicul este în pericol din cauza tendinței de a respinge realitatea, evenimentele, de a le nega și a le înlocui cu dorințe și aspirații proprii, ceea ce poate duce la dezechilibre. Pot junge să se izoleze într-o lume proprie, plină de fantezii, unde totul este posibil, dar nimic nu este real. 


Acest pericol este mai accentuat în lunile mai și noiembrie ale acestui an și de aceea se recomandă să își păstreze cumpătul, să aibă discernământul intact și să se sfătuiască cu un om de încredere, dacă nu sunt siguri pe ce vor să facă.

BANI: 


Aici se ascunde una dintre cauzele directe ale pesismului care i-a cuprins în ultima vreme, în complicațiile, pierderile, pagubele repetate și ciudățeniile legate de banii pe care i-ar fi putut câștiga în acest an, așa cum au sperat. 


Problema e că această tendință va continua în prima jumătate a noului an. 


Singura veste bună este că va fi mai puțin evidentă, mai estompată și va produce mai puține pierderi.
Vor găsi puterea să își revină, dacă vor dori acest lucru și se vor asocia din nou cu persoane puternice, capabile să le ofere sprijin pentru a avea un cadru productiv, adică exact ceea ce își doresc ei acum.
Continuă și tendința de abandon din partea unor prieteni sau protectori cu care au avut destule de împărțit, și bune și rele. 


Prima jumătate a anului va face toate asocierile mai dificile, implicit și sursele de venit vor fi mai nesigure.
În a doua jumătate li se deschid din nou ușile unor colaborări, dar vor trebui să fie insistenți și harnici ca să obțină ceva pentru că dispoziția partenerilor de afaceri se va schimba radical, aceștia refuzând să mai investească ceva în proiectele care le sunt propuse. 


Pierd bani pe mâna lor, din cauza neglijenței, a dorinței de a acumula și a faptului că ignoră total întreținerea bunurilor adunate.

Niciun comentariu: