joi, 10 ianuarie 2013

Horoscop 2013 Gemeni

Horoscopul l-am primit ptin email, ca anonim, dar el poate fi consultat in ziarul Libertatea, avand ca autor pe astrologul ziarului, Elena Bunescu

GEMENI

DRAGOSTE: 


După o perioadă destul de lungă și intensă de complicații relaționale, dar care a adus clarificări valoroase, urmează un an în care principalul pericol la adresa stabilității relațiilor vine chiar de la tine, de la îndoielile tale și de la reperele din trecut pe care le folosești și acum pentru a evalua o relație împlinită. 


Prima jumătate a anului este nefavorabilă relațiilor de cuplu, amenințările venind din interior, de la tine în special. 


Rostești cuvinte negândite, crezând că vei fi iertat și se va da uitării ce ai spus, dar tu nu faci acest  lucru când vine vorba de vreo gafă a partenerului. Incerci să ascunzi lipsa de încredere în sine sub aparența unei persoane raționale, care știe multe, din experiență și nu mai poate fi păcălit să creadă orice. 


Aici e o capcană de care ar trebui să te ferești, de dragul de a te feri de suferință ai putea pierde o ocazie autentică de a construi o relație durabilă. 


Partenerul îți vede foarte clar slăbiciunile și va încerca să te ajute să înțelegi că din punctul său de vedere ești unic, irepetabil, nu o simplă cantitate neglijabilă care poate fi înlocuită oricând. 


Partea a doua a anului te ține ocupat cu alte probleme, iar relațiile ar putea evolua mai bine, în ritmul lor, nemafiind tulburate de suspiciune și îndoială. 


Ai putea exagera anumite responsabilități pentru a justifica refuzul de a te implica sincer și deplin în relația actuală. 


Nu e decât o păcăleală dureroasă să stai pe margine, gândind ce ar fi dacă ai accepta să participi din toată inima la relația respectivă.

CARIERĂ: 


Pe plan profesional se anunță cele mai multe schimbări, complicații și modificări care vor ajunge inclusiv la nivelul stilului și ritmului de lucru, dar și la stilul de viață pe care locul de muncă ți-l impune. 


Nu se pune neapărat problema pierderii locului de muncă cât a faptului că vei fi nevoit să accepți un volum mai mare de muncă, să faci compromisuri pentru a te menține în cadrul unei echipe și să trăiești cu teama că ai putea rămâne pe dinafară. 


Aceste emoții care se acumulează trebuie gestionate cu mare atenție mai ales în prima jumătate a anului când se va pune problema unor reveniri la decizii mai vechi, anulate sau amânate.


Te simți în pericol, dar motivele tale sunt departe de realitate, îți reproșezi lucruri pe care nimeni nu s-a gândit să ți le reproșeze. 


A doua jumătate se anunță puțin mai senină pentru că siuația va evolua în așa fel încât vei putea suporta mai ușor gândul că vin o serie de schimbări care te vor pune la treabă și te-ar putea scoate dintr-un univers cunoscut. 


Ești direct răspunzător pentru felul în care te vei simți la serviciu în noul an, de tine depinde dacă lași teama să triumfe sau nu.

SĂNĂTATE: 


Și acesta este un domeniu greu încercat întregul an, mai ales în asociere cu problemele de la serviciu, cu grijile și tensiunile de zi cu zi care se pot transforma din simple griji în adevărate adevărate slăbiciuni care îți vor afecta vitalitatea. 


In primele șase luni, aceste slăbiciuni vor ieși la iveală, va trebui să te ocupi serios de ele, iar în a doua jumătate a anului să culegi roadele schimbărilor pe care le-ai adoptat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să adopți o atitudine cât mai senină în fața oricăror dificultăți. 


Teama și îngrijorarea permanentă nu te ajută cu nimic, ba sunt principalul inamic al stării tale de sănătate.
Sectorul vizat este cel al bolilor virale, ca rezultat al scăderii imunității, pe un fond psihic negativist.
Mai pot apărea probleme și cu organele sexuale sau cu gâtul, dacă nu te îngrijești suficient. 


Există două momente mai tensionate ale anului, când ai putea ceda în fața tensiunii, lunile mai și noiembrie, și ar fi de reținut că te poți proteja numai printr-o schimbare de atitudine interioră față de probleme, să le accepți ca făcând parte din viață și să cauți soluții. 


Dacă vei fi suficient de sincer cu tine, vei recunoaște, pe întreg parcursul anului că de la tine vin pericolele la adresa stării tale de bine, nimeni altcineva nu reușește să te influențeze să fii depresiv sau pesimist.

BANI: 


Deși vei trăi cu speranța ca măcar în a doua jumătate a acestui an să reușești să îți revii pe plan financiar, revenirea nu va fi pe măsura speranțelor tale. 


Din februarie vei fi în pericol să ajungi la concluzia că nu mai ai de ce să speri și că vei munci tot anul pe aceeași bani, iar norocul te va ocoli. 


Luna iulie va aduce o schimbare firavă care se va fructifica inclusiv prin mici modificări ale fluxului de capital care intră în bugetul personal. 


Dar, tot în iulie, debutează o perioadă în care se vor petrece tot felul de ciudățenii cu banii tăi, îi poți pierde, uiți unde îi pui, alegi un aranjament nefericit, faci investiții proaste și îi pierzi. Pot să întârzie plățile de la angajator sau se strecoară erori în documente care vor afecta nivelul la care vei fi plătit la un moment dat. Pe lîngă acestea, sunt posibile pagube pe fondul unor decizii ale autorităților sau ale unuia dintre membrii familiei. 


Partenerul de cuplu poate face anumite combinații financiare care vor aduce mai multe pierderi, decât beneficii sau cheltuielile vor depăși din nou bugetul și vei fi nevoit să apelezi la un împrumut sau mai multe, deși nu se recomandă deloc să ajungi în această situație.
 

Niciun comentariu: