joi, 10 ianuarie 2013

Horoscop 2013 Rac

Horoscopul l-am primit ptin email, ca anonim, dar el poate fi consultat in ziarul Libertatea, avand ca autor pe astrologul ziarului, Elena Bunescu

RAC

DRAGOSTE: 


Este un an important pentru evoluția relațiilor de suflet, dar destul de greu de suportat
și provocator. 


Ești vizat de aspecte puternice care te invită să te decizi, să prețuiești mai mult iubirea matură care aduce încredere și mai puțin focul de paie al îndrăgostirii. 


Deși este uun moment foarte important, vei fi preocupat, în primul rând, de propriile sentimente, aceasta este etapa, de clarificare, de cunoaștere a iubirii cu toate profunzimile ei, inclusiv în postura de părinte, dar nu numai. 


Te-ai putea feri de relații, o vreme, să agreezi doar ideea că există cineva acolo pe care îl poți iubi, fără nici un angajament serios. 


Sau ai putea fi atras de persoane mai calme, mai conștiente de propriile sentimente, mai sigure pe ele.
Pentru cei mai în vârstă este o ocazie neprețuită de a trăi o nouă poveste de dragoste, una construită frumos, pe baza relației în care sunt deja implicați, sau una complet nouă, puternic trasformatoare. 


Prima jumătate a anului va fi cea mai provocatoare, aduce numeroase momente de investigare, de reflexie și de reașezare a unor valori, deosebit de importante pentru soarta relațiilor cu cei dragi. E ca și cum ai înțelege, pas cu pas, ce a lipsit până acum din relațiile tale și vestea cu adevărat bună este că accepți aceste schimbări și vei reuși să umpli acele goluri pe care le descoperi. 


A doua jumătate, se anunță puțin mai senină, cu noi experiențe, trăiri intense și progres pe calea cunoașterii propriei persoane, în postura de om care iubește într-o manieră diferită decât cea de până acum. 


Relațiile oficializate vor fi supuse unor teste de rezistență destul de dure, dar vei ști ce ai de făcut pentru a preveni o separare.

CARIERĂ: 


Planul profesional aduce o nouă serie de provocări în viața ta, dar nu sunt atât de inedite ca anul trecut, acum vei fi mult mai bine pregătit sufletește pentru a le face față. Elementul declanșator va fi o relație de parteneriat, o asociere care va determina nevoia de a lua decizii dificile, de a te conforma unor reguli morale ca să ieși cu fața curată dintr-o serie de evenimente asupra cărora nu vei avea nici un control.
Cele mai dificile luni pot fi mai și noiembrie , dar și lunile de vară, prin consecințe. 


Din iulie primești un element puternic de sprijin astral care apare odată la doisprezece ani, numai că efectele pozitive ale acestui aspect vor fi diminuate, pătate de influența altui aspect. 


Cu alte cuvinte, bucuriile vor exista, dar nu vor fi întregi, succesul și beneficiile vor bate la ușa ta, dar nu vor fi cele visate. 


Vei avea drumul deschis, ca să poți face pași înainte, dar ceva te va opri, ceva din tine, care te-a ținut în loc sau chiar te-a determinat să dai înapoi și altădată. 


Este bine să faci alegeri clare, chiar dacă nu vor fi ușoare, ca să nu mai trăiești regretând ocaziile pierdute.
Surprizele care pot să apară vor fi provocate de întregul context economic și social, așa că nu le poți controla, dart e poți adapta din mers la ele.

SĂNĂTATE: 


In acest domeniu există un element bun și unul prost, așa că fie vei reuși să menții un echilibru, fie vei scăpa lucrurile de sub control din cauza unor informații îngrijorătoare, care vor fi infirmate peste un timp, dar care au provocat deja efecte asupra psihicului tău. 


In prima jumătate a anului vei avea de lucru cu informațiile, investigațiile și propriile temeri, adevărul fiind greu de descoperit. 


În a doua parte, te vei simți categoric mai bine, dar manifestările ciudate vor apărea în alte părți ale corpului și vei fi tentat să crezi că problemele nu au dispărut. De fapt, sunt etape firești, de slăbiciune organică, în care cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te îngrijești mai mult, fără teamă sau coșmaruri. 


Este un an destul de agitat în domenii importante din viața ta, dar care îți aduce progresul pe care l-ai dorit atât de mult. Poate că nu te-ai gândit că va trebui să plătești un preț atât de mare pentru acest progres, dar dacă privești situația în față și accepți că este dificilă, dar benefică, vei avea numai de câștigat, inclusiv în planul echilibrului organic. 


Partea cea mai sensibilă în prima jumătate a anului este cea psihică, distorsiunile sunt provocate de informații incomplete și concluzii eronate. 


In a doua jumătate, se mai înseninează propria minte, dar devine vulnerabil segmentul digestiv, cu toate funcțiile sale. 


Există și pericolul de a lua în greutate, pe fondul unor angoase legate de starea de sănătate sau din alte motive.

BANI: 


Sectorul financiar este singurul care nu este traversat de aspect importante, de lungă durată, ceea ce poate fi o veste bună, dacă nu ți-ai făcut planuri mărețe legate de acumularea unor beneficii. 


Ai scăpat de norii negri, de neclaritățile din acest plan, inclusiv de cele provocate de lipsa de transparență a unora dintre membrii familiei care nu vroiau să contribuie la asigurarea celor necesare întregii familii.
Faptul că nu se anunță schimbări notabile esteo veste bună, care alungă gândurile negre prin faptul că ți se oferă stabilitatea mult dorită. 


O altă veste bună este faptul că orice pas înainte pe plan profesional va aduce și o creștere a veniturilor, din munca proprie, așa că nu ai motive de nemulțumire sau de tristețe. 


Vor exista și perioade mai favorabile pentru a obține mai mulți bani, dar vor fi de scurtă durată și strict condiționate de activitatea profesională. 


Norocul tău, în noul an, vine din stabilitate, din prudența cu care administrezi tot ce ajunge în mâinile tale și din dorința de a nu te arunca să ceri beneficii suplimentare, în condiții vitrege pentru întreaga echipă. Dacă vei acumula merite deosebite în activitate, vei primi ceea ce ți se cuvine, în special în a doua parte a anului, nu neapărat sub forma unor sume de bani. 

Niciun comentariu: