Am pus niste ulei in tigaie si am prajit legumele, atat cat scria pe punga, adaugand si un pic de apa.
Intre timp am fiert o cana de apa, am pus-o peste o cana de cus-cus, am asteptat vreo 5 minute, am turnat ulei de masline EV si zeama de la o jumatate de lamaie, precum si cateva linguri din sucul de rodii si am afanat cu o furculita
Apoi am turnat legumele si am amestecat. Daca nu aveti suc de rodii puteti cumpara o rodie, ii scoateti semintele si le zdrobiti intr-un tifon, storcand sucul in cus-cus. Probabil va iesi mult mai bun, dar eu prefer sa mananc rodia ca atare, separat, cu samburi cu tot, se stie ca rodia are f multi antioxidanti...
Daca nu aveti lamai obisnuite folositi lamai Meyer, dar adaugati mai multa zeama, pentru ca nu sunt asa de acre precum cele obisnuite, in schimb sunt mult mai parfumate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu