joi, 10 ianuarie 2013

Horoscop 2013 BERBEC

 L-am primit prin email si, cum se intampla in astfel de cazuri, e dat ca anonim. Totusi autoarea e cat se poate de concreta, Google o da pe prima pozitie la search, se cheama Elena Bunescu si e astrologul ziarului Libertatea. Voi incerca sa public pe zodii (sa copiez adica) ce a scris doamna in ziar 

Horoscop 2013

BERBEC

DRAGOSTE


Vestea bună este că s-a epuizat lunga perioadă de complicații în relațiile importante
care a provocat separări, reveniri sau, în anumite cazuri, sudarea solidă a relației de cuplu.
Acum ești matur, știi ce vrei și prețuiești mai mult stabilitatea decât tentația și aventura. Anul acesta va trebui să privești în față consecințele deciziilor luate și să descoperi ce implicații au ele.
Principalul pericol vine tot de la tine, de la propriile dorințe, frustrări, vise neîmplinite
și chiar pofte nestăpânite. 


Intregul an, dar în special prima jumătate, pot deveni greu de suportat din cauza limitărilor pe care trebuie să le suporți pentru a asigura stabilitatea relației. 


Șansele de a începe o nouă relație sunt puține, sezoniere, de exemplu în lunile de vară. Tot vara aduce debutul unei perioade de un an în care vei face schimbări importante în situația familială, fie printr-o mutare, un membru al familiei vine, altul pleacă sau chiar tu te muți în altă parte, cam fără tragere de inimă.
Pleci în căutarea unui mai bine, dar cu atâtea temeri adunate, încât chiar dacă ai găsi acel bine va fi mult diminuat. 


Lunile mai și noiembrie se anunță a fi cele mai complicate din întegul an, atunci se pot petrece evenimente care pot schimba destul de mult drumul pe care merg, ceea ce înseamnă că va trebui să iei anumite decizii. 


Pe tot parcursul anului beneficiezi de o formă specială de inspirație la care ai acces dacă ești interesat de astfel de lucruri, care te poate ajuta să găsești un echilibru între problemele concrete și cele ale sufletului care își va cere și el drepturile în noul an și nu vei mai putea ignora acest aspect.

CARIERĂ: 


Planul profesional este supus unor schimbări bruște, necontrolate, mai ales în acele cazuri în care se țințește mai sus, către depășirea statutului actual, acolo unde se caută progresul cu orice preț. Cei mai mulți nativi vor căuta stabilitatea, continuitatea unor proiecte la care lucrează și cooperarea cu aceeași oameni. 


Chiar și aceștia vor fi afectați de schimbările sociale și economice pe care le vom suporta cu toții și trebuie să fie pregătiți pentru acest lucru. 


Deși nu doresc schimbarea aceasta poate interveni prin forța lucrurilor și i-ar putea împinge pe un alt drum pentru care se vor considera nepregătiți, într-o primă etapă, dar vor observa că au puterea de a se adapta noii situații. 


Nu li se va cere imposibilul și de aceea nici nu trebuie să se teamă de schimbare, oricât de radicală ar fi aceasta. 


Din vară, ca o consecință a deciziilor pe care le vei lua în plan familial se poate vorbi și despre răsturnări de situație în plan profesional, în funcție de ce scopuri vei urmări.

SĂNĂTATE: 


Ai parte, întregul an, de un suport astral subtil și constant pentru procesul de vindecare care a început anul trecut, însă vindecarea nu se produce automat și necesită anumite modificări ale unor obiceiuri, principii și idei după care te conduci în viață. 


Va fi nevoie de un echilibru mai bun între intervalele de odihnă și cele de efort intens, de mai multă atenție acordată propriului corp care dă semnale, dar trebuie ascultat pentru a remedia dezechilibrele la timp. 


Procesul de trasformare a personalității început deja și care va mai dura câțiva ani, poate aduce perioade greu de gestionat pe plan psihologic și de aceea este necesară deprinderea unor metode de relaxare, de îndepărtare de probleme pentru a-ți reface forțele. 


A doua jumătate a anului va fi mai greu de suportat și de aceea se recomandă să te găsească pregătit sufletește. 


Vei observa, în cazul în care vei fi sincer cu tine, că cele mai multe probleme ți le creezi singur, prin dezordine emoțională, lipsă de autocontrol și reacții extreme la diverși stimuli exteriori. 


Este foarte important cum te porți tu cu tine, dacă te menajezi sau risipești energia, ca de obicei, gândind fel de fel de scenarii, cele mai multe dintre ele având la bază ideea că cineva se va opune planurilor tale și inamicul trebuie eliminat, dacă e nevoie, printr-un adevărat război.

BANI: 


Tot anul vei culege ce ai semănat până acum, adică vei câștiga ceea ce ți se cuvine, în anumite momente puțin mai mult, și vei căuta să îți asiguri noi surse de venit. 


Tentația principală, pe care va trebui să o gestionezi corect, va fi să dispui nelimitat de resursele partenerilor, cei de afaceri sau cel de cuplu, după caz. 


Lecția pe care o ai de învățat, în acest context, este să administrezi corect și înțelept aceste resurse, împreună cu partenerul, nu de a cheltui fără limită pentru a-ți vedea realizate anumite dorințe, mai vechi sau mai noi. 


Vei căuta stabilitate prin preluarea unor bunuri ale familiei, în administrare sau în proprietate.
Din vară se va pune problema clarificării situației legale a unor bunuri la care ai vrea să ai acces exclusiv, dar nu se va putea pentru că există și alții care pot ridica pretenții asupra lor. 


Începând cu lunile de vară vei căuta să te asiguri că nimeni nu poate atenta la ceea ce ți se cuvine, fie că este vorba de un teren, o casă sau o locuință care nu îți este pe plac, dar nu contează, o vrei. 


Reușita acestor intenții depinde de corectitudinea de care vei da dovadă, de respectul față de drepturile celorlalți și de bunul simț la care va trebui să apelezi în momentele în care va fi greu să iei o decizie.
Vara vine cu o dorință irezistibilă de extindere a spațiului în care locuiești și dacă îți permiți te vei muta într-o locuință mai mare, dar în altă parte decât ai dorit sau care va fi organizată atfel decât ai visat tu. 


Dintre toate astroloagele mai mult su mai putin notorii mie imi place mult Urania, dar nu atat pentru horoscopul punctual, pe zodie, cat pentru horoscopul general, pe an.  De aceea  am sa copiez horoscopul pe 2013 publicat de ea, apoi pe cel pentru Berbec.

 

Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa.
Previziuni generale horoscop 2013

Conform calendarului chinezesc, 2013 este anul Sarpelui de Apa (adica al sarpelui negru sau albastru). Ce ne aduce acest an?

In primul rand, trebuie sa intelegem ce atitudine au chinezii fata de aceasta reptila. Dupa parerea lor, sarpele intruchipeaza intelepciunea, vointa, independenta, rabdarea, rapiditatea reactiei si luarii deciziilor. Pe langa acestea, sarpele este inzestrat cu un farmec uimitor – este un mare seducator. In acelasi timp, aceasta reptila poate fi foarte vicleana si nemiloasa daca cineva o supara sau o jigneste. Iar daca luam in considerare faptul ca in anul 2013 elementul Sarpelui este apa, trebuie sa adaugam nestatornicia, emotivitatea si, prin urmare, instabilitatea.

Asadar, la ce sa ne asteptam in 2013, anul Sarpelui Negru de Apa?

In primul rand, in anul ce vine nu prea are rost sa ne asteptam la socuri puternice si pasiuni arzatoare, dar dinamica evenimentelor va fi foarte vizibila. Pentru a-l tempera pe stapanul anuli, este indicat sa dam dovada de ratiune si prudenta, trebuie sa evaluam in profunzime orice situatie. Foarte binevenite vor fi planificarea minutioasa si abordarea meticuloasa a proiectelor noi. In anul Sarpelui Negru de Apa, "pe val" vor fi specialistii cei mai competenti in domeniul lor.

Horoscop 2013 spune ca acest an este momentul cel mai favorabil pentru luarea celor mai dificile si importante decizii in viata. Asadar, cei care se vor afla la sfarsitul anului 2012 la o rascruce de drumuri sau intr-o situatie complicata, pot sa priveasca spre viitor cu optimism si cu incredere ca toate problemele se vor rezolva in scurt timp.

Daca ai hotarat sa mai faci o facultate sau sa te ocupi de arta, sau sa te casatoresti, Sarpele cu siguranta te va ajuta. Dar daca ai de gand sa sporesti controlul asupra copilului sau sotului, eforturile tale vor fi cel mai degraba zadarnice, sau mai rau – vei obtine un efect opus asteptarilor. La fel de dificila risca sa fie lupta pentru obtinerea postului de conducere ravnit sau a unei persoane.

In anul Sarpelui, trebuie sa eviti afacerile dubioase. Persoanele care lucreaza in domeniul intelectual si reprezentatii lumii artelor vor castiga bani cel mai usor. De fapt, chiar daca anul nu ti se va parea bun din punct de vedere financiar, horoscop 2013 ne spune ca exista sanse mari ca situatia financiara sa se imbunatateasca la sfarsitul anului.

Horoscop 2013: Cum vom sta cu norocul?

Horoscop 2013 anunta ca de o bunavointa aparte din partea stapanului anului 2013 se vor bucura cei nascuti in anul Bivolului, Sarpelui (bineinteles!), Calului, Maimutei si Mistretului. Serpii sunt prin definitie norocosii anului 2013, Mistretul se va bucura de venituri financiare, Bivolul va primi o oportunitate fara precedent de a-si consolida pozitia de lider, si in acest caz nu vorbim doar de cariera, ci si de familie. Nativii din zodia Cal vor cunoaste persoane utile si interesante, iar Maimutele vor reusi sa depaseasca cu usurinta dificultatile sau chiar sa le evite de cele mai multe ori.

Iar cei care s-au nascut in anul Iepurelui, Dragonului sau Caprei trebuie sa fie pregatiti pentru faptul ca se vor afla in permanenta sub supravegherea Sarpelui, a carui privire nu va fi intotdeauna binevoitoare. Iepurii il vor nemultumi pe stapan cu egoismul lor si incercarile constante de a-i insela pe cei din jur, Dragonii – cu lenea si tendinta de a-si transforma viata intr-o sarbatoare continua, iar Caprele – cu incapacitatea de a face fata realitatilor vietii.

Horoscop 2013: In ce sa ne imbracam si cum sa intalnim noul an 2013?

Sarpele nu impune cerinte speciale privind locul si modul de intalnire a Anului Nou. Trecerea in noul an poate fi sarbatorita in familie, la restaurant cu prietenii, poti sa pleci intr-o calatorie sau sa petreci intr-o atmosfera romantica cu iubita sau iubitul. Asadar, nu conteaza unde te vei afla. Tinuta in schimb necesita o atentie deosebita. Este evident ca cele mai potrivite culori sunt albastru, negru si nuantele lor. Merge si culoarea verde. Alege o tesatura neteda, cu aspect lucios, care sa semene cu pielea de sarpe. O alegere excelenta ar fi o tinuta monocromatica cu detalii ornamentale, in cazul barbatilor poate fi o cravata, iar in cazul femeilor – o esarfa. Modelul optim de rochie sau costum, mai ales in cazul femeilor – mulat, asadar rochiile de seara s-ar potrivi numai bine.

Pe masa trebuie numaidecat sa existe o mancare originala, neobisnuita. Se poate gati ceva din fructe de mare. Ce parerea ai avea de o anghila, de exemplu? La urma urmei, este un "animal" marin si seamana la corp cu sarpele. Poti sa gatesti si un iepure daca vrei. Acesta cu siguranta ii va placea Sarpelui. Iar daca nu prea iti place sa stai langa aragaz, poti sa dai dovada de creativitate punand pe masa un platou cu fructe exotice.
Horoscop 2013: Eclipsele anului 2013
Datele eclipselor lunare si solare sunt foarte simbolice si, conform previziunilor din horoscop 2013, ne vor influenta semnificativ viata. In anul 2013, se vor produce 2 eclipse de Soare si 3 eclipse de Luna.
De obicei, eclipsele afecteaza toate semnele zodiacale, dar in acest an, conform previziunilor din horoscop 2013, mai afectati vor fi Scorpionii, Sagetatorii, Taurii si Berbecii. Aceasta perioada nu este favorabila pentru inceperea unor proiecte importante, luarea unor decizii importante sau calatorii.
Aprilie 2013: 25 aprilie 2013 – eclipsa de Luna (Scorpion).
Mai 2013: 10 mai 2013 – eclipsa de Soare (Taur); 25 mai 2013 – eclipsa de Luna (Sagetator).
Octombrie 2013: 18 octombrie 2013 – eclipsa de Luna (Berbec).
Noiembrie 2013: 3 noiembrie 2013 – eclipsa de Soare (Scorpion).

Horoscop 2013 Berbec

Horoscop 2013 Berbec. Previziuni generale

Vin vremuri interesante. Tot ce parea trainic si de nezdruncinat, o sa inceapa sa se sfarame si sa se destrame in fata ochilor. Practic in toate sferele vietii vor incepe sa bata vanturi puternice, predominant – in fata. S-ar putea sa-ti treaca prin cap ca soarta te supune unor teste de rezistenta.
Si toate acestea sunt spre bine – ti se ofera o sansa excelenta sa-ti iei zborul spre o alta inaltime, sa reusesti acolo unde altii nici nu viseaza sa reuseasca. Iti va fi foarte usor s-o faci datorita capacitatii tale de a actiona cu precizie si rapiditate in situatii iesite din comun.

Cele mai importante evenimente ale anului 2013 vor avea loc in domeniul profesional, dar schimbarile in aceasta sfera vor influenta si viata personala. Asadar, curaj si la lupta! Tactica este urmatoarea: iarna, aduna toate rezervele disponibile din cercul prietenilor vechi si colegilor de incredere, primavara – fa o mica pauza, vara – concentreaza-te la maxim si da lovitura, iar toamna – culege roadele victoriilor glorioase si bucura-te de onoruri.

Horoscop 2013 Berbec. Munca si cariera

Un lucru poate fi spus sigur – in 2013, nu te vei confrunta cu pericolul somajului. Dimpotriva – conform dispozitiei astrelor, esti trecut pe lista celor mai cautati specialisti si nici nu conteaza care e domeniul tau de activitate. In schimb, trebuie sa te pregatesti pentru faptul ca aceasta situatie nu numai o sa-ti aduca mai multi prieteni si admiratori, dar in acelasi timp o sa-ti si enerveze grav dusmanii. Si atunci va fi nevoie de fermitate si rezistenta. Fa tot posibilul sa nu raspunzi la provocari, pastreaza-ti cumpatul in orice situatie, nu-i baga in seama pe cei invidiosi si rauvoitori. Ai grija doar de treburile tale. In plus, faptul ca lucrurile se realizeaza cu usurinta va fi doar o impresie. In realitate, bunavointa astrelor se limiteaza doar la oferirea de oportunitati si a unei varietati nelimitate de ocupatii. Munca va fi dificila, uneori chiar foarte grea, dar numai tu vei reusi s-o faci.

Totusi, exista si o alta varianta de desfasurare a evenimentelor – poti sa-ti adormi ambitiile obosite, sa-ti retii un loc intr-un birou linistit si confortabil si sa te bucuri de procesul de mutare a hartiilor dintr-un loc in altul. Astfel poti sa eviti viscolele profesionale iarna si furtunile in cariera vara. Dar ai putea oare sa ramai pasiv? Asadar, paseste inainte cu incredere si nu cauta cai usoare.

Horoscop 2013 Berbec. Finante

Fiecare banut va fi castigat prin munca. In acest an, poti sa nu contezi pe daruri generoase din partea sortii. Cu toate acestea, rezultatul financiar poate fi impresionant. In mare parte, se va datora lipsei de timp pentru shopping si distractie. In plus, iti vei schimba atitudinea fata de valorile materiale. Vei descoperi ca ai o inclinatie spre comert, vei deveni mai econom si iti vei limita cheltuielile. Iar daca asa ceva nu se va intampla, astrele recomanda sa-ti revizuiesti totusi atitudinea fata de bani. In primul rand, incearca sa te descurci doar cu banii tai, pune tabu temporar pe imprumuturi si credite. In al doilea rand, retine-ti dorinta de a oferi de toate tuturor, fara nici un motiv. In al treilea rand, incearca sa nu te gandesti la bani. Lucreaza cinstit si ei singuri se vor gandi la tine. Aceste recomandari sunt bune de urmat mai ales in ianuarie, martie, iunie, iulie si noiembrie.

Iar ca sa nu muncesti degeaba, ti se ofera un mic indiciu. In prima jumatate a anului 2013, cele mai productive domenii de activitate, din punct de vedere material, sunt: mass-media, logistica, industria de automobile si institutiile de invatamant cu orientare practica. Din iulie, vor aparea perspective financiare in domeniul imobiliar, catering si tot ce tine de casa, familie si copii.

Horoscop 2013 Berbec. Dragoste

Anul 2013 anunta schimbari pe plan sentimental in cazul reprezentantilor singuri ai zodiei Berbec. Rapiditatea desfasurarii evenimentelor nu le va lasa timp de gandire – ce parea pana acum irealizabil, brusc va deveni realitate. “Eu” va disparea si va fi inlocuit cu “noi”. Iar o intrebare simpla precum “N-ai uitat sa cumperi paine?” iti va unge sufletul ca un balsam. Recunoaste ca anume la asta ai visat mult timp.

Intalnirea este planificata pentru primavara. Fii cu ochii in patru la sfarsitul lunii martie si inceputul lunii aprilie. Fortareata inexpugnabila a celibatarilor convinsi se va prabusi sub privirea dulce a unei tinere insistente. Iar amazoanele razboinice si independente isi vor preda pozitiile fara lupta si isi vor fi dispuse sa-si urmeze alesii pana la capatul lumii. Si daca totul va merge conform planului, marsul nuptialse va canta in cinstea ta vara sau, cel tarziu, toamna.

Cum se vor combina toate acestea cu necesitatea de a lucra mult, intr-un ritm alert – este greu de prezis. Totul se va intampla probabil fara sa se faca pauza in munca sau in timpul unei calatorii de afaceri.

Berbecii familisti vor petrece multe momente placute cu familia si se vor bucura de surprize placute din partea persoanelor apropiate. Daca in relatia de cuplu a existat raceala in ultimii ani, aceasta va disparea definitiv pana in septembrie.

Niciun comentariu: