vineri, 18 mai 2012

Cand o zbura porcul

Zilele trecute, in apropiere de Cora am fost acostata de doi tineri. Unul avea in mana pliante cu Rares Manescu, candidatul USL la functia de primar Sector 6, al doilea avea niste dreptunghiuri mititele in mana. Cel cu dreptunghiurile m-a intrebat "Locuiti in Sectorul 6?" Am raspuns afirmativ si atunci mi-a inmanat un cartonas pe care scria:
Intre timp ajunsesem cu totii in fata la Cora si am fost sfatuita insistent sa pastrez cardul, sa nu-l arunc (stia omul ce stia). Am intrebat ce inseamna magazine partenere si daca printre ele este si Cora. Colegul a fost de parere ca nu si amandoi au luat-o la trap in alta directie decat intrarea la Cora, pt ca se pare ca nu erau obisnuiti cu atata insistenta, doar cu aruncatul cardului. Eram si eu in criza de timp si am bagat minunea in buzunar. Abia seara tarziu, acasa, am avut curiozitatea sa ma uit pe verso:
Asa deci, cand o fi individul asta atat de vestit incat eu cel putin, n-am auzit nicodata de el, primar voi afla raspunsul la intrebarea cu magazinele partenere. Adica fix cand o zbura porcul.

UPDATE 


N-am nimic special cu acest candidat dar mi se pare interesant ce s-a intamplat cu unele din materialele sale de campanie:

Cand m-a vazut ca fac poze o prietena a tinut sa ma roage sa precizez pe blog ca materialele de campanie ale lui Constantin Tomescu sunt excelente, citez: "ca sa se pishe pisica mea pe ele". Cred ca prietenei mele ii pare rau ca pisica ei nu poate proceda la fel cu anunturile respectivului de pe facebook. Oricum eu m-am saturat cat mi-au bantuit laudele dumisale fiecare pagina de fb accesata. Macar Sultanica n-a avut atatia bani sa ne plictiseasca cu campania ei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pacat ca nu a specificat si ora... ;;)

B