vineri, 27 noiembrie 2009

Invitatie la schimbare

Stati linistiti la locurile voastre, astazi nu o sa vorbesc despre politica autohtona, nici despre reformarea clasei politice care tocmai a inceput in "Furtuna la palat" printr-un compromis intre unul din capii coruptilor si reformatorul print Lee San (s-ar zice ca e o lectie: nu poti face o schimbare aruncand la gunoi tot ce e vechi, ci profiti de oricine iti poate da o mana de ajutor, si mai e si o lectie de umilinta si iertare data de Lee San intransingentilor sai colaboratori, dar nu crestina, se pare) este vorba de o schimbare interioara, spirituala.

Textul l-am primit de la aceeasi prietena care, trecand peste divergentele noastre politice in ce priveste candidatul ideal pt turul doi, mi-a trimis, printre altele, un pps din a carui intelepciune as dori sa se impartaseasca toti cititorii mei.

“Nu îndraznim pentru ca lucrurile sunt dificile, ci pentru ca nu îndraznim lucrurile sunt dificile”
Seneca

Am pierdut o jucarie din copilarie… dar am pastrat amintirea persoanei care mi-a dat acel cadou cu dragoste neconditionata.

Am pierdut privilegiile si fanteziile copilariei… dar am câstigat oportunitatea de a creste si de a trai liber.

Am pierdut multe persoane pe care le-am iubit si înca le iubesc… dar am câstigat afectiunea si aptitudinea de a lua exemplu din viata

Am pierdut momente din viata pentru ca am plâns în loc sa zâmbesc … dar am descoperit ca daca semeni dragoste culegi dragoste.

Am pierdut în viata multe lucruri de mai multe ori. Dar, prin aceste “pierderi”, astazi am înteles valoare “câstigului”… pentru ca totdeauna este posibil sa te bati pentru ceea ce iubesti si pentru ca totdeauna este timp sa o iei de la început.

Momentele vietii în care v-ati simtit obositi nu sunt importante. Ceea ce conteaza este ca totdeauna se poate si trebuie sa o iei de la început. Re-Nasterea ofera o noua oportunitate: aceea de a va reînnoi speranta în viata si, cel mai important, de a crede în voi însiva

Ati suferit mult din când în când ?
… ati facut-o ca sa învatati

Ati plâns mult ?
… ati facut-o ca sa va spalati sufletul

Aveti multe resentimente ?
... este o lectie despre iertare

Uneori va simtiti singuri ?
... este asa pentru ca v-ati încuiat usa

Sunt momente când va gânditi ca totul este pierdut ?
... Este începutul ameliorarii situatiei.

Va simtiti izolati ? Priviti în jurul vostru si veti vedea oameni care astepta sa le zâmbiti pentru a se apropia de voi.

Re-Nastere.
Astazi este o zi excelenta pentru a începe un nou proiect de viata. Unde vreti sa mergeti ? Priviti mai sus, visati mai sus. Doriti ce este mai bun; viata ne aduce ceea ce dorim.

Daca ne gândim la putin, putin vom avea.
Daca ne gândim cu tarie la ceva mai bun si actionam în acest sens, ce este mai bun va veni în viata noastra

Astazi este marea zi a curateniei mentale. Dati deoparte tot ceea ce va leaga de trecut, tot ceea ce va face rau. Aruncati totul la gunoi, curatati-va inima, pregatiti-o pentru o noua viata, o noua iubire, pentru ca noi suntem fiinte pasionale. Suntem capabili sa iubim de mai multe ori pentru ca noi suntem manifestarea iubirii.

Viata va cheama, va invita la o noua aventura, la o noua calatorie, la o noua provocare. În aceasta zi, promiteti-va ca veti face tot ce este posibil pentru a va atinge obiectivele; aveti încredere în viata, aveti încredere în voi însiva.

Daca ati primit acest mesaj, multumiti lui Dumnezeu ca aveti pe cineva care se gândeste la voi.
Nu toti au acest privilegiu.

Niciun comentariu: