luni, 12 iulie 2010

Ole, Espana! (Intre Shamani si Caracatita)

Gata! S-a terminat si campionatul asta. Tineam eu cu Olanda, dar dupa meciul de aseara ma gandesc ca nu meritau sa castige. Atata lipsa de fair play, incrancenare si duritate merita clar o infrangere.

Sigur, e pacat ca au ajuns a treia oara in finala, fara sa castige vreodata. Dar nu se poate castiga chiar asa, cu orice pret. Lasa ca si englezul ala , parca prea dadea usor cartonasele. Inca putin si toata echipa Olandei ar fi fost penalizata.

Dar nu pot sa nu ma amuz de "precizia" cu care au ghicit shamanii cine va castiga Cupa (pt cei care nu au prins faza pot sa spun doar ca au ce regreta, a fost un spectacol de toata mistocaraia).

Au zis ca vor castiga unii cu fata alba. Ma insel eu, sau echipa Spaniei e singura care nu a avut nici un sportiv de rasa neagra?

Au zis ca va castiga o echipa din Nord. E Spania situata in emisfera nordica? Deci clar Brazilia, Argentina, Mexic, Paraguay, Uruguay , toate din emisfera sudica, nu aveau nici o sansa. Pt ca la orice campionat se dau medalii numai pana la locul trei si primele trei locuri au fost castigate de echipe din emisfera nordica (USA nu se pune) iar au avut dreptate shamanii.

Cat despre caracatita, inca nu stiu daca in ambele recipiente era exact aceeasi cantitate de mancare si cu acelesi ingrediente. Oricum, e uimitoare capacitatea ei de a prezice corect. O fi fost preoteasa la Templul din Delphi in alta viata...

Dupa umila mea parere, avand in vedere frumusetea jocului adevarata finala s-a jucat sambata seara.

Niciun comentariu: