luni, 27 aprilie 2009

Spectacol Stradal











Totul s-a petrecut in fata la Cora, in dupa amiaza acestei zile. Spectacolul stransese ceva privitori, dar nici unul nu parea dornic sa cumpere CDul oferit (unii, printre care si eu, au depus cate o mica ofranda intr-un fel de cosulet), in schimb multi faceau poze cu telefonul mobil, ba chiar la un moment dat n-am mai reusit sa gasesc un culoar sa continui sa filmez pt ca toate locurile posibile fusesera ocupate de persoane care fotografiau sau filmau. Spectacolul, f interesant, s-a sfarsit brusc, din motivul dezvaluit de pozele de mai jos. Cineva a comentat, referitor la zelul politistilor (pozele cu ei le-am facut de pe trotuarulde vis-a-vis, de aceea nu sunt prea clare) "tzara de kkt!"

4 comentarii:

diana spunea...

oare s-au inmultit si la noi aceste fake indian/peruvian flute bands sau deocamdata o fi una singura care schimba din cand in cand cartierul ?

Viorica spunea...

Dupa facies par a fi indieni adevarati. Costumele sunt fake, mai mult ca sigur. Mie mi-au placut in acele cateva minute cat am vazut din spectacol.I-ai mai vazut si in alte cartiere?

diana spunea...

i-am tot vazut in fiecare zi acum cateva luni la Romana, mai de curand ii auzeam aici la Moghioros in fiecare seara, am mai vazut unii si asta vara in Grecia. mie una mi-a cam ajuns.

Viorica spunea...

Uite,draga Diana, pun linkul pe care mi l-ai trimis http://www.dba-oracle.com/golf_travel/fake_peruvian_pan_flute_bands.htm
dar exista si alte pareri:
http://www.mudcat.org/thread.cfm?threadid=33422

Probabil ca daca i-as fi vazut mai mult timp (mai multe zile in mai multe locuri) as fi avut aceeasi parere ca tine. Eu am vrut sa subliniez ca politia noastra nu reusise pana atunci sa gaseasca hotii de masini scumpe (dar cand s-a furat masina prietenului micutei beizadele s-au autosesizat) in schimb politistii erau f hotarati sa le faca zile fripte artistilor de strada. Si sa stii ca nu cantau la nai, cum zice in articolul recomandat de tine, ci chiar la flaut. Si n-aveau carpeta cu lupul cel ridicol, ci un soi de bijuterii (dar care nu semanau deloc cu cele autentic uti, din Utah)

Am mai vazut grupuri de pretinsi indieni sud-americani in Herastrau, dar nu mi s-au parut atat de interesanti (desi nivelul decibelilor era mult mai scazut)