luni, 15 decembrie 2008

Ultimele fotografiidin calatorie

Uf, a dat Domnul si am terminat de publicat si fotografiile facute in Germania, si anume cele din Koln 27oct08 , Koln Zoo http://picasaweb.google.com/viorea4u/KolnZoo# si Koln Acvariu

In ziua aceea, de 27 octombrie, am avut un mare regret, si anume ca nu am cumparat si pt mine un card de memorie de 1GB, pt ca cei 468MB de pe cardul meu s-au dovedit a fi total insuficienti pt a imortaliza toate minunile pe care le-am vazut acolo. La un moment dat a trebuit sa incep sa sterg din fotografiile deja facute ca sa fac loc pt unele noi incat e posibil sa fi sters unele mai interesante sau de calitate mai buna decat cele ramase.

Nepotica, folosind camera foto a familiei care avea in dotare un card de memorie de 1GB daruit de mine, molipsindu-se de la mine cu microbul clickurilor, a facut chiar si cateva filme, iar fotografiile ei de exterior facute dupa lasarea intunericului mis-au parut mai reusite decat ale mele.
Oricum, trebuie sa multumesc inca odata fiicei, ginerelui si nepoatei pt cadoul pe care mi l-au facut cu aceasta calatorie, ca si companiei Google pt gazduirea acestui blog si a albumelor cu poze. pe Picasa.
Si acum am sa pun un portret al lui Varanus, din albumul Koln
Acvariu

2 comentarii:

val mănescu spunea...

Ei, dar ce blog suprinzător de interesant avem aici, la Viorica! Şi de ce nu-l ştiam pînă acum, să-l punem colo, în blogrollul de varanus?
Mulţam de portret.
E întocmai, doar că, real, nu-s aşa de verde, am coada mai lungă şi. în plus, două perechi de ochelari.:)

Viorica spunea...

Mersi pt aprecieri, cam aceleasi intrebari mi le-am pus si eu cand am ajuns pe blogul tau,desi citeam cu interes postarile de pe FYT.
Portretul asta l-am avut in dotare, dar ce vrei sa zici cu coada mai lunga?(avand in vedere ultimul articol de pe LiaLia si comentariile de acolo):D