sâmbătă, 20 decembrie 2008

Destine, destine

Se pare ca unii oameni au venit pe lume ca sa implineasca un anume destin si nu pot scapa de el, orice ar face.

Astfel "Bunicutza" nu poate scapa de blestemul numit ghinION incat, ori de cate ori da mana cu cineva, acel cineva are un necaz. Cel mai nou era gata-gata sa dea mana cu PNL si acesta (PNL adica) s-a si trezit cu spatele la zid: (sau, cum zicea raposata soacra-mea"sh-asha-i rau, sh-asha nu-i bine" sau, ca sa citez o fosta colega de serviciu "ori cu piatra de cap, ori cu capul de piatra") ori ramane Predoiu in partid (chestia asta cu autosuspendarea pute a PSD de la distanta, ca la ei s-a tot practicat) si atunci toate oalele justitiei se sparg in capul PNL ("n-ati fost instare sa luptati contracoruptiei pt ca toti sunteti manjiti") ori e dat afara si atunci Predoiu devine, brusc, independent. Nu pot sa nu recunosc magistrala parsivenie a Marinelului, care a mai copt ceva pt scoaterea definitiva a democratiei de pe scena politica.

Premierul inca en titre a avut ca destin lupta cu apele, cand nu se lupta cu carmaciul (cucafonie voita) se lupta la propriu, cu inundatiile.

Felix motanul a avut ca destin tulburarea apelor in aliantele pe care le-a facut (chiar daca de asta data nu a reusit sa-si implineasca intru totul destinul si nu a destramat alianto-coalitia)

Marinelul a avut ca destin sa darame guvern dupa guvern (nici el nu si-a implinit pe deantregul destinul in ultimii patru ani) sa fie inconjurat de raz-gandaci si sa nu se se inteleaga deloc, niciodata, in nici un fel, cu cei cu care ar fi trebuit sa faca echipa. Astept cu interes sa se certe si cu Leana lui Cocosh si cu Nanobocul.

Si acum pour la bonne bouche, o caricatura preluata din Catavencu:

Un comentariu:

Dan Selaru spunea...

Merge! Dupa 5 luni l-ai reparat.