sâmbătă, 5 februarie 2011

Dezvaluiri Cutremuratoare --Revenire

Am spus nu odata ca sunt experta in asa numita "inteligenta de pe scara" adica dupa ce pleci de undeva incepi sa te gandesti la ce s-a discutat acolo si apoi iti vin in minte tot felul de replici care mai de care mai destepte pe care le-ai fi putut da dar nu ti-au venit in minte pe moment. De data asta vreau sa comentez o anume parte din documentar (in speranta ca nu vorbesc in pustiu si ca mai sunt si altii care au vizionat acest interviu care are si subtitluri in limba romana) care m-a tot framantat dupa ce am comentat interviul.

M-a frapat insistenta cu care Aaron Russo amintea despre afirmatia lui Nick Rockefeller ca va urma un eveniment in urma caruia vor fi invadate Afganistanul si Irakul. AR vedea in asta dovada ca acest eveniment a fost produs chiar de catre cei ce guverneaza lumea astfel incat sa-si poata indeplini scopurile lor murdare de a transforma intreaga populatie a planetei in sclavi. 

Mie mi se pare mai greu sa concep ca acei sinucigasi care au deturnat avioanele erau in slujba elitei financiare, doar toata lumea spune ca acesta elita provine din poporul ales, cf  Bibliei, de insusi Dumnezeu, stiut fiind ca lumea din care au provenit sinucigasii doreste sa vada Israelul sters de pe fata pamantului. 

De aceea am sa dezvolt aici propria Teorie a Conspiratiei, bazata pe invataturile istoriei. Si am sa ma intorc in timp la inceputul unui alt razboi, anume Al Doilea Razboi Mondial, cand Germania in latura dinpre Atlantic si Japonia in latura dinspre Pacific a Statelor Unite ale Americii cucereau de zor tara dupa tara amenintand sa distruga orice urma de democratie iar in timpul asta tara care nu mai avusese de f multa vreme confruntari armate pe propriul teritoriu statea cu bratele incrucisate. 

Pe acea vreme, spre deosebire de perioada contemporana nu era posibila o invadare sau o atacare a teritoriului imens al USA deci teoretic ei ar putut sa continuie sa ramana spectatori pana la deznodamantul final. De altfel in martie 2003 in media USA se facea mare tam-tam de faptul ca nerecunoscatorii francezi, care s-au opus cu vehementa invadarii Irakului, ar fi fost si acum supusii Germaniei naziste daca USA nu ar fi intrat in razboi de partea aliatilor. 

Era nevoie de un eveniment extrordinar, cu un mare impact emotional asupra poporului american astfel incat acesta sa fie cel care sa ceara intrarea in razboi. Si dorinta japonezilor de a fi siguri ca flota americana si mai ales portavioanele nu le vor incurca planurile lor de cucerire, tradusa prin atacul de la Pearl Harbour, a fost exact acel eveniment asteptat. 

E greu de crezut ca o calatorie atat de lunga precum cea a portavioanelor japoneze a putut avea loc fara ca americanii sa afle de ea, chiar daca pe atunci nu existau sateliti care sa urmareasca din cer fiecare miscare de pe mare. Deasemenea e greu de crezut ca acest atac a fost chiar atat de surprinzator cum s-a prezentat.

Deci teoria la care subscriu este ca la cel mai inalt nivel s-a stiut de acest atac dar a fost lasat sa se desfasoare pt a oferi un pretext cat se poate de convenabil pt intrarea in razboi. Si ca istoria s-a repetat si cu evenimentul din 9/11. Cat de morala a fost acesta atitudine ramane de discutat.

Eu personal am asistat cu multa curiozitate (pt ca atunci ma aflam in USA) la toate dezbaterile care au precedat recunoasterea atat de controversata a victoriei lui Bush contra lui AL Gore. Imi doream f mult ca presedinte sa fie declarat Al Gore pt ca declaratiile lui Bush mi s-au parut f periculoase pt pacea si echilibrul lumii in care traim. Cat de intemeiate s-au dovedit aceste temeri nu mai trebuie sa spun.

Niciun comentariu: