luni, 14 februarie 2011

Ce puteri speciale au femeile fiecarei zodii

Am primit pe email un document cu acest titlu. Eu personal ma indoiesc ca femeile, indiferent de zodie, au atatea calitati cate li se atribuie in acest material sau ca parerile celor din jur sunt atat de pozitive cum reiese tot de aici, dar pt ca ar putea fi un pansament sufletesc pt stima de sine a femeilor mai putin incerzatoare in puterile lor am decis sa-l public dupa ce am cautat intai sursa, Kudika, care e un site special pt femei (naive).

FEMEIA DIN ZODIA BERBEC

Planeta guvernatoare: Marte, te inzestreaza cu pasiune si pofta de viata.





Ce spune partenerul despre ea: ”Este impresionanta in tot ceea ce face, are curaj si deseori raman surprins de capacitatile ei”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Berbec: ”Intotdeauna ma motiveaza si ma incurajeaza sa lupt pentru ceea ce imi doresc”.

Ce spune seful ei: ”Ambitioasa, este o femeie care ii poate intrece pana si pe barbatii cei mai competitivi. Curand am sa o promovez”.

Sfatul astrelor: Fii spontana si naturala. Farmecul tau se afla in energia imensa cu care reusesti sa faci atmosfera din jurul tau sa vibreze, nu in machiaj sau in tinuta vestimentara. Lasa-te condusa de temperamentul tau si traieste viata la maxima intensitate.

FEMEIA DIN ZODIA TAUR

Planeta guvernatoare: Venus, indicand senzualitate si tandrete.

Ce spune partenerul despre ea:
”Este deosebit de erotica, dar si incapatanata, pur si simplu nu pot sa o refuz cand isi pune in cap sa ma convinga de ceva”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Tau
r: ”Cea mai buna mama, este alaturi de mine intotdeuna si face totul ca sa imi fie mie mai usor”.

Ce spune seful ei: ”Este persoana care reuseste sa inlocuiasca 3 angajati daca este necesar, deoarece are atat de multa energie si abilitati, incat oriunde se descurca”.

Sfatul astrelor: Esti nascuta intr-o zodie puternica, insa nu inseamna ca trebuie sa iei toate greutatile vietii asupra ta. Apreciaza-te la adevarata ta valoare. O ingrijire completa pentru
frumusetea ta iti este recomandat si o meriti din plin.

FEMEIA DIN ZODIA GEMENI

Planeta guvernatoare
: Mercur, te inzestreaza cu inteligenta si aspect fizic tineresc

Ce spune partenerul despre ea: ”Este fermecatoare, interesanta, nelinistita, convingatoare, plina de energie incat niciodata nu te poti plictisi alaturi de ea. Ma face sa savurez viata in fiecare zi”.

Ce spune copilul despre mama din zodia Gemeni
: ”Imi da mereu sfaturile cele mai bune si ne putem distra grozav impreuna. Este o prietena minunata.”
Ce spune seful e
i: ”Este o femeie remarcabila care vine mereu cu solutii si este plina de resurse. Ma surprinde adesea cu sugestiile ei foarte bune”.

Sfatul astrelor:
Tu te simti implinita alaturi de prieteni si daca in viata ta exista mereu ceva nou. Nu te lasa coplesita de responsabilitati si rutina. Fa astfel incat sa iti pastrezi libertatea de miscare chiar daca esti intr-o relatie stabila si convinge-i pe cei dragi sa mergeti mai des in excursii.

FEMEIA DIN ZODIA RAC

Te guverneaza
: Luna, iti inspira visele romantice si te-a inzestrat cu intuitie.

Ce spune partenerul despre ea: ”Intotdeunana ma pot baza pe ea, este loiala, intelegatoare si iarta usor. Stiu ca insemn foarte mult pentru ea si acest lucru ma face sa pretuiesc dragostea noastra foarte mult.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Rac: ”Este o persoana careia ii pot multumi foarte multe si in special faptul m-a crescut echilibrat si responsabil, pentru a deveni o persoana cu calitati morale si sufletesti.”

Ce spune seful ei: ”Este o persoana pe care daca reusesti sa o motivezi atunci iti ofera toata energia ei. Ea se implica total, insa are nevoie de incurajari.”

Sfatul astrelor: Asculta-ti intotdeuna intutia si acorda atentie mesajelor si semnelor din jurul tau, deoarece Luna te ghideaza pe calea cea buna, insa va trebui sa stii sa iti asculti sufletul si sa privesti semnele. Fericirea este atat de aproape de tine si o poti gasi intotdeuna daca te increzi in intuitia ta.

FEMEIA DIN ZODIA LEU

Te guverneaza: Soarele, care te inzestreaza cu o personalitate magnetica si stralucitoare. 



Ce spune partenerul despre ea: ”Este creativa, plina de imaginatie, pasiune si surprize. Ma simt iubit de ea mai mult decat de toate femeile la un loc pe care le-am intalnit, deoarece are o capacitate afectiva iesita din comun.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Leu: ”M-a invata ca sa am demnitate in fiecare lucru pe care il fac si pot sa spun ca prezenta foarte buna pe care o fac in societate se datoreaza educatiei ei.”

Ce spune seful ei: ”Ea niciodata nu se multumeste cu putin si va face mereu astfel incat lucrurile sa iasa foarte bine. Stie sa isi motiveze colegii si este foarte creativa, are multe idei si o viziune personala asupra lucrurilor. ”

Sfatul astrelor: Iesi mai des in societate si fa-ti cunostinte printre oamenii de cultura si realizati, deoarece ai nevoie de un mediu superior. Doar in mediul potrivit vei putea straluci la adevarata ta valoare. Nu neglija socializarea.
FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Planeta guvernatoare
: Mercur, care te inzestreaza cu istetime si simtul umorului.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este curioasa, amuzanta, o prietena excelenta cu care poti vorbi despre orice, iar senzualitatea ei ma face sa ma gandesc la fiecare moment cu ea ca la un deliciu exotic.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Fecioar
a: ”Este o mama cu care pot discuta orice si stie sa ma ghideze in viata. Am invatat de la ea sa acord atentie detaliilor si mi-a folosit mult acest lucru.”

Ce spune seful ei: ”Este perfectionista si munceste mult, face lucrurile cu maxima atentie. S-a adaptat foarte usor la mediul colegial si in general la toate modificarile de program.”

Sfatul astrelor: Sufletul tau tanjeste dupa cultura: un film bun, o carte interesanta, un ceai cu o prietena intelectuala sau o piesa de teatru te va face sa te simti deosebit. Nu prea iti place lumea agitata in care traim si astrele te sfatuiesc sa te refugiezi cand poti din ea. 





FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Planeta guvernatoare: Venus, te inzestreaza cu farmec si simt estetic.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este incantatoare si o prezenta deosebita in societate, ma face mandru ori de cate ori iesim impreuna. Prietenii ma invidiaza pentru faptul ca o am pe ea alaturi de mine. ”

Ce spune copilul despre mama din zodia Balanta
: ”Are gusturi deosebite si este pretentioasa, de aceea am invatat sa nu ma multumesc nici eu cu putin in viata. Este o mama foarte afectuoasa si cu o gandire limpede.”

Ce spune seful ei: ”Organizata, ordonata si eficienta, este un angajata model. Stiu ca orice fel de sarcina i-as da o va duce la bun sfarsit intr-un mod exemplar.”

Sfatul astrelor: Ai atata iubire in suflet, incat trebuie sa te inconjori de cat mai multa lume fata de care iti poti manifesta afectivitatea. A tine in interior acest sentiment pretios este dureros pentru tine. Este indicat de asemenea sa ai multe flori acasa si animale de companie.

FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Planeta guvernatoare: Marte si Pluto, te inzestreaza cu magnetism erotic si mister.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este o personalitate puternica pe care o admir si de care uneori imi este si frica. Are atat de multa influenta asupra mea cum nu au mai avut alte femei pana acum. Ma citeste fara sa ii spun nimic.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Scorpion: ”Intotdeuna m-a motivat, m-a incurajat sa lupt pentru ceea ce imi doresc si stiu ca nu as fi ajuns atat de departe in viata fara suportul ei moral si emotional.”

Ce spune seful ei: ”Ambitioasa si cu o vointa de neclintit, va face totul pentru a-si atinge obiectivul si mai apoi a obtine aprecieri si o marire de salariu. Stie cum sa se impuna si sa negocieze.”

Sfatul astrelor: Ai multe resurse interioare, talente personale si de aceea trebuie sa ceri mai multe de la viata. Ar fi pacat sa nu iti pui in valoare toate bogatiile cu care te-au inzestrat astrele. Cauta persoane care te pot ajuta sa iti pui in aplicare ambitiile indraznete.

FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Planeta guvernatoare: Jupiter, marele benefic, te inzestreaza cu optimism si intelepciune.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este un spirit mereu tanar, langa care simt ca nu imbatranesc niciodata. Spontana, exuberanta, gata de a face ceva nou, are atat de multa energie! Reuseste sa aduca la suprafata ce este mai bun din mine.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Sagetator:
”Este o mama grozava, cu care pot sa face orice si pot sa ii spun orice. Mereu ma incurajeaza sa fac ceva deosebit in viata, sa imi urmez idealurile si sa nu ma uit in urma la esecuri. Este o forta pozitiva. ”

Ce spune seful ei: ”Ii place sa ii lasi libertate de miscare si ma impresioneaza faptul ca se descurca atat de bine fara sa aiba nevoie de sfaturile mele. Este independenta si eficienta. Adevarul este ca are mai multe calitati decat crede ea despre ea. ”

Sfatul astrelor: Cu toate ca Jupiter iti da optimism si credinta in viitor, totusi sfatul astrelor este ca sa ai mai multa incredere in tine, nu doar in circumstantele exterioare. Invata sa te evaluezi la adevarata ta valoare, fara sa crezi ca ar fi act de mandrie. Cu mai multa incredere in tine, vei avea curajul sa faci pasi mari in viata.

FEMEIA DIN ZODIA CAPRICORN

Planeta guvernatoare:
Saturn, te inzestreaza cu maturitate si responsabilitate.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este loiala, devotata si are sentimente sincere pe care nu pot decat sa i le apreciez. Spune lucrurile pe nume si adesea are dreptate, chiar daca imi este greu sa recunosc.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Capricorn:
”Este o mama blanda si care imi poarta foarte mult de grija. Se intereseaza mereu de tot. Cere multe de la mine, insa stiu ca o face cu suflet bun.”

Ce spune seful ei: ”Isi face munca cu multa seriozitate, atentie la detalii, spirit de sacrificiu. Este printre oamenii de top pe care ma pot baza.”


Sfatul astrelor: Ai o gandire matura si cei din jur vor accepta mai usor sugestiile tale daca ai rabdarea necesara sa le explici. Acorda mai mult timp romantismului, caci sufletul tau tanjeste dupa momentele de intimitate.

FEMEIA DIN ZODIA VARSATOR

Planeta guvernatoare: Saturn si Uranus, te inzestreaza cu originalitate si obiectivitate.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este o femeie surprinzatoare, o combinatie de pasiune si prietenie de care nu am mai intalnit pana acum. Inteligenta si cu simtul umorului. Este atat de diferita de alte femei, iar pentru mine speciala.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Varsator: ”Mama mea este deschisa la idei noi si m-a invatat sa nu gandesc ca cei din jur. Mi-a deschis ochii asupra a multor lucruri. ”

Ce spune seful ei: ”Originala si inteligenta, nu trebuie sa ii explic prea mult ce are de facut. Prinde ideile din zbor si se descurca de minune in tot ceea ce face.”

Sfatul astrelor:
Citeste cat mai mult despre psihologie si spiritualitate, deoarece inteligenta ta simte nevoia sa descopere mistere si sa patrunda in profunzimea lucrurilor. Fa acest lucru pentru tine si vei descoperi o noua activitate placuta.

FEMEIA DIN ZODIA PESTI

Planeta guvernatoare:
Jupiter si Neptun, te inzestreaza cu empatie si idealism.

Ce spune partenerul despre ea
: ”Este visatoare si o romantica incurabila, plina de emotii intense si contradictorii. Ma face sa trec prin stari de extaz si agonie, mereu ma tine in suspans. Este femeia fara de care nu pot trai. ”

Ce spune copilul despre mama din zodia Pesti: ”Este atat de buna la suflet, intelegatoare si iertatoare incat nu mi-as fi putut dori o alta mama. Foarte sensibila, pune suflet in tot ce face pentru mine.”

Ce spune seful ei
: ”Se vede pe ea ca face cu placere munca pe care o are si ca are o curiozitate innascuta. Are foarte multe resurse si este mereu o prezenta deosebit de placuta, amabila. ”

Sfatul astrelor: Nu gandi negativist si rational despre posibilitatile pe care le ai. Astrele ti-au oferit mult mai multe in aceasta viata decat te gandesti, insa trebuie sa fii optimista. Lasa-ti imaginatia sa zboare si sa te inspire.


2 comentarii:

Invizibilul spunea...

Cunosc o femeie taur . Sunt gaurit ca o strecuratoare . :)

Viorica spunea...

Ai incercat cu ciocolata? ;)