luni, 7 decembrie 2009

Sigla de partid




Ma adresez celor care pretind ca au votat cu dreapta. Ia priviti cu atentie: ce floare se afla pe cele doua sigle. Stiti al cui simbol este?


Pai sa apelam la Wikipedia. Iata ce scrie acolo: A red rose is used as a symbol of social democracy. Adica Un trandafir rosu este folosit ca simbol al social-democratiei.
Bun, trandafirii de mai sus au fost vopsiti in alte culori dar raman tot simboluri ale social-democratiei. Daca social-democratia are ideologie de dreapta atunci PDL e un partid de dreapta.

Pt cei din tara:Traian Basescu a pierdut alegerile in tara dar le-a castigat in diaspora. In ciuda exemplarei organizari ale alegerilor de catre organele de partid si de stat n-au reusit ei sa fure cat am votat noi. Dar ce folos? Citeam intr-un comentariu:

Ieri mi-am exercitat si eu impreuna cu familia dreptul la vot si da, recunosc ca toti am votat cu Basescu! de ce? deoarece vrem si noi sa ne intoarce odata inapoi la casele noastre in Romania, deoarce ne-am saturat sa tot contribuim la crestere PIB`ului din Italia si doarece nu am mai vrut sa ii ingrasam pe "respectivii" (ca sa nu zic porcii) de la psd. parerea asta am auzit de la toti care au fost in sectia de votare :)

I-am raspuns:

Dar la PIBul nostru v-ati gandit? Credeti ca vom avea curand guvern stabil? Credeti ca va renunta Basescu sa-si faca poftele si sa numeasca oameni in pozitii cheie (sef SIE), dupa propria marturisire, asa cum a "poftit sufletelul" unei consiliere?

Pt informarea voastra TB a pierdut alegerile in Romania. Voi ati facut diferenta.

Daca eu am dreptate (imi doresc sa nu) veti mai sta inca mult si bine in Italia.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Daca tot citati citati tot,caci ai nostri plecati in strainatate trimit mii de euro impozitabili si intretin tara asta de cacao.Iar eu nu vorbeam de sigle de partid ci de simbolul de pe steagul electoral al lui Geoana...da na postam ce vrem sa-i facem pe alti sa para mai prosti...ei bine,nu conteaza.seara placuta.
Ely

Anonim spunea...

Traian Basescu a castigat alegerile si in ardeal si banat,hai sa nu fim rautaciosi,iar diaspora ne intretine pe noi,rusine doamna rusine sa va fie ca judecati diaspora,nu va convine ce a votat majoritatea faceti contestatie la BEC,dar lasati-ne,in pace cu acuzatiile directe si indirecte,am fost in diaspora acum sunt in tara,si va asigur ca nu e frumoasa romania,pt ca lumea e plina de venin si rautate ca si dumneavoastra facand acuze gratuite la adresa celor ce contribuie ca sa va primiti amaru ala de pensie RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!!

Lavi spunea...

Va rog sa scrieti si raspunsul ce l-am scris la ceea ce "ne-ati urat" ( sa mai ramanem inca 5 ani aici. si inca ceva: noi care suntem afara ar trebui sa nu contam deloc? multi dintre noi platim de 2 ori taxe spre deosebire de cetatenii din romania ..asa ca nu ar trebui sa vorbiti asa urat la adresa noastra

Blonda de la Marketing spunea...

Dragi anonimi si anonime din diaspora, si eu am fost acolo ani buni de zile si acum sunt in tara pentru ca asa am ales si nu pentru ca am fost fortata sa ma intorc. Problema insa e ca cei care au votat Basescu, din tara sau de aiurea, au votat cu cineva care loveste copii, care ii numeste pe semenii lui "gaozari" si "tiganca imputita" si altele si altele, si asta din postura de PRESEDINTE. Nu uitati ca data viitoare ar putea fi copiii vostri sau chiar voi insiva tinta "bunului marinar". Sa traiti bine, frati romani votanti de marinari! Macar voi...

Viorica spunea...

@Ely
imi pare rau dar nu stiu cum arata steagul electoral al lui Geoana si nu am idee, decat din auzite, cum arata simbolurile masonice (nu ma intereseaza). Masonii conduc cumva Rusia? Pt ca acolo a facut Geoana cea mai recenta vizita.
Pt mine Geoana era doar raul mai mic, nicidecum preferatul meu.
Cat despre contributia celor din Italia si Spania la bunastarea tarii, deja i-am multumit lui Lavi.

Despre anonim ce sa spun, mare viteaz si de o ianlta moralitate sub acoperirea anonimatului.

Dar l-am publicat pt ca pana acum n-am interzis nici un comentariu, desi mi se pare interesant sa vii la mine in casa (blog) desi am usa deschisa, si sa incepi sa ma faci albie de porci fara macar sa semnezi, numai pt ca am alta opinie. Am sau nu dreptul sa fiu suparata pe voi ca ne-ati decis soarta?

@Lavi
"Daca eu am dreptate (imi doresc sa nu) veti mai sta inca mult si bine in Italia."
Arata asta ca o urare? Am copil in Irlanda si sufar ca imi doresc sa ramana acolo pt ca aici nu cred ca are vreo perspectiva. Deci te inteleg f bine ca ai dori sa te reintorci, mi-e insa teama ca alegerea pe care ati facut-o voi va indeparta posibilitatea de a va vedea dorinta implinita.
Am publicat TOATE comentariile care mi-au venit pe email, dar o sa verific si in spam ca sa vad daca nu s-a ratacit comentariul tau pe acolo.

Viorica spunea...

@ Blonda
Ce bine le zici, draga mea.
Cand eu am scris ca sunt dezinformati...
Dar pe de alta parte se pare ca votul nu a fost neaparat proBase ci anti Iliescu,deci au inghitit galushca aia cu anticomunismul pe nemestecate.

Viorica spunea...

@lavi
Am controlat si in spam,nu apare nici un mesaj de-al tau nepublicat.
Sigur, e democratic sa conteze orice vot, dar ar fi contat mai mult daca ati fi stiut exact cum sta situatia, si nu din auzite.
Daca tu crezi ca am vorbit urat, ar trebui sa sti ca am acelasi sentiment pe care l-am avut in 90, cand a fost votat Iliescu cu peste 85% iar copiii scriau in Piata Universitatii "Parinti, ne-ati vandut comunistilor" iar parintii lor erau tot atat de revoltati pe ei cum sunteti voi acum pe mine.
Repet: in 2004 l-am votat pe Basescu la fel si la referendumulcu322, si mi-a fost al naibii de greu sa pun stampila pe Geoana.

Viorica spunea...

@Anonim
"lasati-ne,in pace"
Nu te-a obligat nimeni sa vii sa ma injuri la mine acasa pe blog. Sau poate te-a obligat?

Viorica spunea...

Na, ma razboiesc cu lasii!
"va asigur ca nu e frumoasa romania,pt ca lumea e plina de venin si rautate ca si dumneavoastra"
Romania mea e frumoasa, continuarea se stie...pacat ca e locuita.
Ar fi bine sa fie toti atat de rai si plini de venin ca mine. Eu sunt plina de amaraciune, dar o sa-mi treaca.
Voua o sa va treaca remuscarile daca cumva v-ati inselat si ati votat gresit?
Deja ma bucur ca nu a iesit Geoana. Va fi greu de guvernat tara in viitorul apropiat si voi putea sa scot ochiii cu reprosuri ubitorilor de marinel.

Blonda de la Marketing spunea...

Vio, eu m-am ingrozit cat de multi oameni chiar si din interiorul Romaniei, destepti, educati si informati, au inghiti galusca asta. :(

Viorica spunea...

Unii erau tineri, poate asta ar fi explicatia. Altii nu au ca mine,puterea de a ierta (dar nu de a uita). Crezi ca mie mi-a picat bine sa vad ca cel pe care l-am votat sustinea ca Bunicuta e mentorul lui?
Dar mi-era clar ca marinelul se trage din acelasi trunchi.

Auzi, tu ai stii ceva de steaguri de campanie? Ca pe mine ma depaseste chestia asta.
o fi din aceeasi sursa cu steagurile verzi pe care le vedea Iliescu in Piata Universitatii?

Blonda de la Marketing spunea...

Vio, cei despre care vorbesc eu au pus pur si simplu botu' la asa ceva, cum se spune. Nu pot vedea dincolo de perdeaua de fum.

Daca intrebarea imi e adresata, chiar nu stiu despre ce e vorba, imi pare rau, dar poate sursa o fi "agenturilii straine", mai stii?

Viorica spunea...

Blondo,ai dreptate.
Te-am intrebat pt ca cineva revine cu chestia asta
"eu nu vorbeam de sigle de partid ci de simbolul de pe steagul electoral al lui Geoana"
e primul comentariu de aici,dupa ce i-am raspuns la un articol anterior ca nu am habar depre ce vorbeste (cica pe "steagul elecoral allui Geoana" ar fi o steluta masonica)