luni, 7 decembrie 2009

Scrisoare deschisa diasporei care ne-a tradat

Daca ceea ce, la aceasta ora tarzie din noapte, clameaza la OTV Videanu (pe care deja l-am prins ca a rostit doua minciuni) , Blaga (care pretinde ca numararea pe baza datelor telefonate e reala pana la ultimul vot, nu degeaba spunea Stalin ca nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile, mai ales dupa ce a organizat alegerile) sau Flutur (care e f mandru de felul in care a condus campania electorala) este adevarat si numararea extrem de rapida a voturilor arata ca actualul presedinte isi mentine functia cu cele cateva zeci de mii de voturi obtinute in diaspora nu pot decat sa spun cu amaraciune: "Domnilor, doamnelor ne-ati vandut unui posibil dictator!"

Noi, cei de aici, care vom suporta consecintele alegerii voastre (ca voua oricum nu va pasa, nu voi veti trai aici in tara) cunosteam mai bine situatia, stiam ca nici unul dintre candidati nu ne merita intreaga incredere, dar mai stiam ca unul ne oferea posibilitatea unei guvernari. Celalalt va recurge cu siguranta la alegeri anticipate (ar fi a patra campanie electorala in mai putin de un an), pt ca nu va avea cum sa guverneze.

Si credeti-ne, domnilor care va imaginati ca sunteti mult mai inteligenti ca noi, ca stim mai bine cine e mai democrat, ca stim ca acest individ pe care ni l-ati ales are tendinte dictatoriale pe care si le-a manifestat din plin in ultimele doua luni.

Cand veti avea vesti din tara care va vor aduce la cunostinta situatia dezastruoasa in care ne aflam sa nu veniti la noi sa ne spunetica trebuie sa fim fericitica nu mai avem coruptie (pt ca o vom avea) ca trebuie sa fim fericiti ca statul se va reforma (pt ca asa zisele reforme nu ne vor aduce nimic bun) si sa nu va plangeti de mila ca ati facut o alegere nepotrivita.

Sa dea Dumnezeu sa aveti voi dreptate si sa curga lapte si miere in tara noastra sub acest presedinte ales de voi iar noi sa avem parte de libertatea pe care voi ati cautat-o in afara tarii.

Un singur lucru vreau sa va reamintesc: ca presedintele pe care voi l-ati ales s-a luptat din rasputeri ca guvernul demis sa organizeze alegerile. Oare de ce? Nu va pune pe ganduri ca referendumul a fost votat cu o majoritate covarsitoare iar el a avut nevoie de voi ca sa se proclame reales?

37 de comentarii:

Anonim spunea...

Ei,eu v-am citit aceasta ... scrisoare a dumneavoastra. Si sunt si parte a "diasporei"... Vreau sa va spun ca va inteleg durerea, dar totusi vreau sa va fac sa intelegeti ca NU voi vota niciodata cu PSD! Nu voi uita niciodata cum au murit acei oameni in revolutie (eram in armata pe vremea respectiva, un frate era student la Timisoara si altul la Bucuresti) si cum au fost batute femei (printre care si femei insarcinate) de catre mineri...

Cat despre "dictatorul Basescu", ar trebui sa va dea de gandit simplul fapt ca apropae toata mass media si mai toate televiziunile au fost timp de 5 ani de zile (plus partidele politice) impotriva lui Basescu. Asta da dictatura! Ati uitat cum era pe vremea lui Nastase, cand abia-abia un ziar mai putea sa zica ceva impotriva lui. Ei, eu nu am uitat. Si inca ceva: Basescu va mai sta cel mult 5 ani la putere, dar PSD-ul daca ajunge mai sta inca 20 de ani!!!

Noi nu am vandut pe nimeni. Nu noi ne vindem parintii, ci voi, voi COMUNISTII stiti sa faceti asta cel mai bine: sa va vindeti copiii, fratii, surorile!

Multa Sanatate!

Ela Roseni spunea...

Tocmai gandirea am constatat ca lipseşte la aceste alegeri...Castiga cine tipa mai tare...Am votat si eu cu Geoana pentru ca am sesizat riscul ca foarte multi vor vota cu Base!

Viorica spunea...

@Anonim
Multumesc pt urarile de sanatate si deosebitul curaj de a ma infiera drept comunista la adapostul anonimatului. Da, mi-ati dovedit, nesemnandu-va, ca sunteti un tradator. Daca v-ati fi semnat poate cineva reusea sa va identifice si sa afle cine e cu adevarat comunist.
@ Ela
No, si ce ne-a folosit? Presedintele culege roadele mentinerii la putere a guvernului Boc.

Ela Roseni spunea...

Tocmai pentru ca am grsit in '90 voi tipa de-acum din ce in ca mai tare. Dupa cum scriam pe blogul lui nuclearr (scrie foarte fain, sa stii; il gasesti in salonul meu:) - eu stiu ce vreau: o societate in care sa ma lupt pentru bunastarea mea onest si competitiv fara sa stau ca milogul tot la mana statului...
Amu m-am enervat mai tare...
Io acum am forta, cand pierdem...
Sau poate nu pierdem...

Viorica spunea...

Anonimul pare a fi din Canada.
In 2 minute si 2 secunde cat a durat vizita sa (a venit de pe www.petreanu.ro) m-a judecat si a si dat verdictul: el stie mai bine decat mine care e situatia in tara iar eu sunt COMUNISTA.
Portocalii atata stiu: sa sara la gatul celor care nu au aceeasi optiune cu ei.

vali plesca spunea...

viorica, la fel de bine poti sa-i acuzi pe sibienii lui johannis, pe constantenii lui mazare, pe iesenii lui nichita. cert este ca, pe langa cei 100000 de expati, au votat si cei 5000000 de aici, care pot afirma si ei ca tine ca si ei cunosc mai bine situatia, ca si ei stiu cine e mai democrat.
pe de alta parte, daca tu iti faceai iluzii ca sub guvernarea pesedista o vei duce mai bine (ma rog, excludem situatia in care ai fi in reteaua lor clientelara), afla ca te inseli profund.

Sorin spunea...

Nu cred că alegerea lui Băsescu ar trebui pusă pe seama votului diasporei. Să nu uităm că peste 5 milioane de români l-au votat, faţă de câteva sute de mii de peste graniţe, chiar dacă diferenţa finală dintre cei doi candidaţi se pare că este de circa 90.000 de voturi. Lor (românilor din ţară) ar trebui să li se adreseze în primul rând scrisoarea dumneavoastră!

Ela Roseni spunea...

Nu te consuma, Viorica! Si eu mi-am luat-o bine de tot printre colegi! Eu care am scris trei ani contra PSD-ului in ziarul local...Imi venea sa-mi smulg mana cand l-am votat pe Geoana! Si m-am gandit: Nu-l votez pe Geoana, votez "Proiectul Iohannis". Cat despre cei de dincolo, e greu sa inteleaga ca mentalitatile se schimba, ca PSD-ul mai are din fostii, dar ca sunt si multi tineri care vin din urma si în cele din urma se va reforma...Au trecut 20 de ani...

Anonim spunea...

intre
* o "dictatura" in care parlamentul e liber sa il suspende pe "dictator" cand vrea muschii lui,
* o "dictatura" in care 90% din mass-media il injura live pe "dictator",

si
* "linistea" promisa de un Prostanac,
* liniste care incepe cu demiterea procurorului "vinovat" de aducerea in Justitie a unor politicieni
* liniste care incepe cu numirea Barbuleascai
* liniste care presupune ca presedintele sa se prezinte prompt la Moscova pe furis, si la niste bogatasi penali, la orice ora din zi si din noapte,

ALEG "DICTATURA".

Atentie!
urmaritul de antene, irealitati, ciutaci, gazi si alte asemenea animale dauneaza grav sanatatii mentale.

Viorica spunea...

@Vali Plesca si Sorin
Sane intelegem:in tara amfost,dupa ce amvazut azi noapte la OTV si aminteles de la Videanu, cam fifty-fifty.
Diferenta a facut-o diaspora.N-amnimic cu cei care,traind aici,cu noi,au vazut altfel viitoruldecat mine.
Eu m-amadresat celor care,nefiind la curent cu situatia,au laes pt noi. Daca si in tara ar fifost preferat Basescu in majoritatea cazurilor era OK. Pt ca Geoana nu ar fi fost votat, cred eu, daca ar fi concurat cu Antonescu in turul doi.
Dupa opinia mea, exprimata nu numai odata, s-a ales dintre doua variante rele.

Viorica spunea...

Am sa public in continuare comentarii anonime (cu conditia s anu depaseasca limitele decentei), mi se pare insa interesant ca cei care ar trebui sa exalte de bucuria victoriei, se ascund sub protectia anonimatului.
Le-o fi rusine de alegerea facuta?
Ca e clar ca le lipseste simtul responsabilitatii.
Si inca ceva: n-amfost, nu sunt si nu voi fi niciodata simpatizanta PSD.

Anonim spunea...

@viorica

io is ala cu "aleg dictatura"
pardon, am uitat sa ma semnez:

Dracu :D
(daca chiar esti curioasa sa stii cine e "dracu", cauta pe google)

explicatia e simpla:

n-am cont pe google, si n-am nici timp, nici chef, sa-mi fac unul doar pentru un comentariu. inca o parola si un user name de retinut.

Viorica spunea...

@Anonim
Ei,acum m-am lamurit, daca n-am votat cu Basescu ne ia "Dracu" :))
Nu te mai scuza, am vazut ca ai mai comentat si pe alte bloguri unde ai semnat frumos in josul comentariului, chiar daca te-ai inregistrat ca anonim.

vali plesca spunea...

gresesti, viorica, pe mai multe planuri. in primul rand, e vorba de democratie, unde un vot=un vot. inca legea electorala romaneasca e discriminatorie, pentru ca multi expati nu pot vota din cauza distantelor uriase de parcurs. de aceea e necesara introducerea votului electronic si prin corespondenta. traim in secolul XXI, totusi... in al doilea rand, faptul ca sunt la distanta le poate accentua obiectivitatea judecatii. in al treilea rand, esti sigura ca un asistat ce isi da voturile pe o sacosa e mai rational in votul sau decat un calculatorist din silicon valley sau decat un angajat la cern? in al patrulea rand, toti expatii au rude acasa, asa ca afirmatia "voua oricum nu va pasa, nu voi veti trai aici in tara" e o rautate gratuita.

Viorica spunea...

@Dracu
E bine in San Francisco, nu-i asa? Si n-am aflat de pe Google.

Viorica spunea...

@valiplesca
ma insel eu,sau scri din Romania? Daca da, de ce vorbesti in numele expatilor?
"voua oricum nu va pasa, nu voi veti trai aici in tara"
Eu nu cred ca e rautate,e realitate.
Oricum, ce am simtit a fost amaraciune, si nu ura contra lor.

diana spunea...

stiu ca ce te-a atins de fapt a fost problema cumulului pensie-salariu si asta te face sa exagerezi. zic sa o lasi mai moale, ca prea te-ai aprins.

vali plesca spunea...

chiar asa, viorica, ti-e greu sa intelegi de ce le iau apararea expatilor, desi stau in romanika? pana la asta a ajuns isteria? simplu, viorica, pentru ca sunt cetateni romani, ca mine si ca tine. e democratie, viorica, repet, oricat ai vrea tu sa nu fie, iar votul lor e egal cu votul celor cumparati cu o paine si 50 de grame de alcool de catre pesedei, vot pe care nu il critica nimeni. astora cumparati cu alcool crezi ca le pasa?

Viorica spunea...

@Diana
Inteleapta mea, ai dreptate, ca totdeauna.
@ Vali
Tocmai pt ca vreau democratie am preferat ce am crezut eu ca e raul cel mai mic.
Faptul ca au fost mituiti alegatori din ambele tabere (crezi ca PSD detine monopolul in aceasta privinta?) nu exclude evidenta: realegerea lui TB a fost decisa de voturile din diaspora. Si chiar acum mi-a raspuns cineva pe alt blog ca n-am facut bine ca i-am bagat pe toti intr-ooala, pt ca el, cel putin, stie de tendintele dictatoriale ale lui TB, manifestate prin propunerea ca Parlamentul sa aiba o singura camera...
De fapt eu m-am adresat portocaliilor din diaspora, mari admiratori ai nurilor udrestieni (am vazut eu pe un blog) pt care coruptii portocalii sunt mai buni decat cei de alta culoare.
Poate e mai bine ca n-a iesit Geoana, m-as fi simtit la fel de vinovata pt toate relele ce se vor intampla de acum inainte cum m-am simtit de cinci ani incoace, pt ca am votat atunci tot ce am crezut eu ca e raul cel mai mic.
Asa macar am constiinta impacata ca n-am contribuit la prabusirea tari imele.

ioana spunea...

nu vi se face parul maciuca atunci cind va ginditi la adrian nastase, la hrebenciuci, iliesti, la victor ponta? la zimbetele lor strimbe? sau credeti ca geoana nu are nici o legatura cu ei?

madam udrea si videanu sint niste mici copii in comparatie cu cei de mai sus.

si multumesc diasporei. ei nu au votat de capul lor, au votat dupa ce au vorbit cu parintii, fratii si prietenii lor ramasi in tara. puteti spune, cel mult, ca cei cu rude in strainatate sint, majoritar, sustinatori ai lui basescu.

vali plesca spunea...

viorica, expatii sunt contributori neti la cresterea economica a ultimei perioade. asta, adaugata la faptul ca sunt cetateni, face postul tau gratuit si deplasat.
celelalte isterii de-ale tale, precum ca parlament unicameral inseamna dictatura (apropo, si eu sunt impotriva acestei idei, dar am argumente, nu isterii), nu cred ca mai merita luate in seama.
oricum, daca tu insisti in a afirma ca expatii au facut rau romaniei ca au votat, in contrapondere spun si eu acelasi lucru: tu ai facut un rau romaniei ca ai votat cum ai votat. iti place cum pun problema?

ioana spunea...

viorica draga, de ce nu postezi comentariul meu?

Anonim spunea...

PLAGIAT DUPA UN STATUS DE PE FACEBOOK :
Ii invit pe toti din diaspora sa vina in p(bip)a mea sa traiasca si sa munceasca in tara presedintelui pe care ni l-au votat !

Viorica spunea...

@Ioana
"nu vi se face parul maciuca atunci cind va ginditi la adrian nastase, la hrebenciuci, iliesti, la victor ponta?"

Ba da

"madam udrea si videanu sint niste mici copii in comparatie cu cei de mai sus."

Gandire tipic portocalie "Coruptii nostri sunt mai buni decat coruptii lor"

Pt ca sunt interesata sa stiu cand comenteaza cineva am setat blogul sa moderez comentariile. Ca o isterica ce sunt nu stau toata ziua cu ochii in calculator,mai am si alte treburi.

@victor plesca
Cineva a remarcat ca atunci cand un comentator ramane fara argumente rationale trece la injurii. Taxarea mea drept isterica e dovada cea mai clara.

Imi doresc din tot sufletul sa ma insel eu iar voi sa aveti dreptate. Dar daca nu va fi asa? Veti veni aici, la mine pe blog sa recunoasteti?

Eu ma astept la imposibilitatea de a se constitui un guvern cu sustinere parlamentara si deci la alegeri anticipate, la amanarea ratei de la FMI la calendele grecesti. In acest caz astept ca expatii sa salveze economia prin contributia lor, mai ales cei din Silicon Valley si CERN.

vali plesca spunea...

viorica, astept mielul :)
cat despre isterie, ce sa-ti spun, cum poate fi catalogata punerea la indoiala a drepturilor cetatenilor romani? eu imi retrag cuvantul. gasesti tu altul?
iar pana atunci, eu voi fi la fel de critic fata de pedelei si de basescu cum am fost si pana acum, taxand aberatii precum alierea cu pesede, eba, impozitul forfetar sau parlamentul unicameral. si nu, nu sunt optimist deloc.
apropo, cum cataloghezi reactia pesedeilor. eu o numesc isterica :)

Lavi spunea...

Buna Doamna Viorica!
Ma numesc Lavinia si de 4 ani locuiesc in Italia. Ieri mi-am exercitat si eu impreuna cu familia dreptul la vot si da, recunosc ca toti am votat cu Basescu! de ce? deoarece vrem si noi sa ne intoarce odata inapoi la casele noastre in Romania, deoarce ne-am saturat sa tot contribuim la crestere PIB`ului din Italia si doarece nu am mai vrut sa ii ingrasam pe "respectivii" (ca sa nu zic porcii) de la psd. parerea asta am auzit de la toti care au fost in sectia de votare :)

disa spunea...

Viorica, ce-ti spuneam acum catva timp despre final?
Am avut dreptate si sunt nefericita...si asta, in urma miniosondajului meu, printre cunoscuti.

Viorica spunea...

@VALI Plesca
Ce sa-i faci maica, batranetea..." :))
"cum poate fi catalogata punerea la indoiala a drepturilor cetatenilor romani"
Nu, dragul meu, nu le pun la indoiala drepturile ci posibilitatea de informare corecta si chiar discernamantul.

@Lavi
"ne-am saturat sa tot contribuim la crestere PIB`ului din Italia"
Dar la PIBul nostru v-ati gandit? Credeti ca vom avea curand guvern stabil? Credeti ca va renunta Basescu sa-si faca poftele si sa numeasca oameni in pozitii cheie, dupa propria marturisire dupa cum a "poftit sufletelul" unei consiliere?

Pt informarea voastra TB a pierdut alegerile in Romania. Voi ati facut diferenta.

Daca eu am dreptate (imi doresc sa nu) veti mai sta inca mult si bine in Italia.

Lavi spunea...

Doamna Viorica, timp de mai bine de 7 ani tatal meu a trimis luna de luna peste 2000 euro care se cheltuiau in tara .. cred ca am contribuit destul si la pib`ul romanesc. si DA, cred ca o sa fie aprobat guvernul! de ce? deoarece parlamentarilor le este frica sa nu isi piarda locurile calde. si inca ceva ... de ce psd`ul nu l-a lasat pe basescu sa faca nimic timp de 5 ani de zile? as vrea sa vad cand respectivul partid va accepta sa i se ia imunitatea lui nastase si a celorlati ca sa fie in sfarsit judecati. doar atunci o sa capete un gram de incredere in fata mea. pana atunci nimic!
si spuneata ca puneti la indoiala posibilitatea de informare a noastra. avem destul rude in tara de a caror situatie suntem constienti. de cel putin 3 ori pe an mergem cate minim 3 saptamani si stam acolo, aici in fiecare zi mama doar pe programe romanesti se uita de pot afirma cu mana pe inima ca e de 1 milion de ori mai informata ca alti oameni care locuiesc acolo!

Viorica spunea...

@disa
Si eu sunt nefericita ca ai avut dreptate. Dar stii ca TB a pierdut alegerile in tara?
@Lavi
Trebuie sa-i multumesc tatalui tau din inima pt ca e posibil sa fi contribuit si el ca eu sa-mi incasez pensia la timp.
Am auzit azi pe cineva spunand ca parlamentarii se tem ca prin reducerea cu 170 a nr lor isi pierd scaunele. Da-mi voie sa explic ca pt punerea in aplicare a referendumului trebuie modificata Constitutia de catre PARLAMENT, apoi Constitutia sa fie aprobata prin alt referendum. Numai voi puteati sa credeti ca TB isi poate satisface imediat orice pofta. Referendumul a fost o smecherie de campanie electorala, un mod de a castiga nemeritat voturi.
Basescu a rupt ambele aliante pe care le-a folosit pt a guverna, precum a distrus si Conventia Democratica, cu toate astea l-am votat in 2004 ca sa scapam de Nastase. Dar odata ajuns la putere a fost ametit de aburii puterii si a ajuns sa creada ca-si poate bate joc de toti cum vrea, vezi nominalizarea lui Negoita, chiar si portocalii au fost de acord ca a fost o gaselnita ca sa ramana guvernul Boc la putere.

Anonim spunea...

Doamna Viorica cu tot respectul pt dumneavoastra,as dori sa va intreb,daca ati vazut frumoasa steluta de pe steagul lui Geoana?Daca nu cautati-o bine,apoi dati un serch pe google si cautati stema Masonilor,si dupa mai vorbim,mi se pare aberant sa ii judecati pe cei ce-si rup spatele in starinatate si trimit mii de euro in tara,la copii parinti,care intretin amarul asta de tara,care nu ofera nimic.Si imi permit sa spun cu mana pe inima,mai bine 5 ani Base decat 20 Masonii.salutari Ely

Viorica spunea...

@Ely
Bine zis "amarul asta de tara,care nu ofera nimic"
N-am vazut steluta aia (doar cele de pe epoletii tatalui sau, Dumnezeu sa-l ierte, dar asta nu te deranjeaza) doar presupusele insemne masonice de pe dolari. Dar dolarii sunt buni, nu-i asa?
Crezi ca dupa 5 ani cu Base cei ce-si rup spatele au vreo sansa sa se intoarca in tara la mai bine?

DinDiaspora spunea...

Diaspora a facut numai diferenta undeva pe muchie, dintr-o subiectivitate dupa parerea mea explicabila, percepand probabil doar partea buna a schimbarii de dupa guvernarile repetate dar cu acelasi efect resimtit de populatie ale PSD. Romanii cei multi din tara au ales. Daca ei votau altfel, dispora nu ar mai fi contat cu procentele ei.

Afara pentru emigranti e doar mai normal si mai asezat, mai confortabil financiar daca esti suficient de bun sa te lupti si mai civilizat pe strada, in administratie si in sanatate. Dar nu te creste nimeni si nu te trateaza nimeni de la egal la egal cand ajungi sa imparti dreptatea cu ei. Esti bun daca dai, dar nu spera sa castigi drept in confruntarea cu ei daca ajungi la asta. Diaspora plateste cu pretul ei civilizatia vietii de emigrant, doar departarea si imposibilitatea de a te pune concret in pielea celuilalt face ca sa transpara numai "huzurul". Afara ramai, atat timp cat iti porti accentul cu tine, indiferent cat de bine le vorbesti limba, un emigrant.

Nimeni nu ar pleca de bine de acasa. Pleci doar cand ti se pare ca nu mai e nimic de facut din punctul tau de vedere ca viata sa iti placa si tie in propria ta tara. Pleci pentru ca vrei sa le dai o sansa macar copiilor tai, sa nu mai faca si ei parte din interminabilele generatii de sacrificiu.

Viorica spunea...

@Dindiaspora
Multumesc pt acest comentariu atat de echilibrat. Mi-ar fi placut daca aveai si un nume,ca doar nu sunt Europa libera dinainte de 89, sa mi se transmita mesaje cu pseudonime de frica represaliilor din tara.
Romanii din tara, mai bine informati, indraznesc sa spun, au avut de ales intre rau si mai rau. Basescu a pierdut alegerile din tara (chiar daca la diferenta f mica), daca asta spune ceva celor din Diaspora. Eu am citit niste articole pe bloguri portocalii din Diaspora si am fost neplacut impresionata de tonul lor agresiv, intolerabil, la adresa celor care aveau alta opinie.
Stiu acum ca Basescu a fost perceput in afara caun vajnic luptator anticomunist. Nimic mai fals, el fiind un fost nomenclaturist comunist (a recunoscut-o chiar el acum 5 ani), nu un simplu membru de partid comunist, ca atatea alte milioane.
A fost perceput ca un vajnic luptator anticoruptie. Atitudinea fata de Monica Iacob Ridzi (faptul ca mai bine de o luna a protejat-o), mentorul fiicei sale Elena, ajunsa europarlamentar (fiica) prin mintirea alegatorilor ca e independenta arata ca "doar coruptii lor sunt rai, ai mei sunt buni"
A criticat vehement "mogulii" din spatele lui Geoana. Aceeasi "moguli" au fost buni cand l-au ajutat pe el sa castige alegerile.
Dubla masura, nerespectarea legilor (a tinut discursul prin care si-a anuntat victoria,inainte ca cei din tara, nu numai diaspora, sa fi terminat de votat, cu cateva minute inainte de ora legala ,poate ca diaspora considera asta o abatere minora, de fapt e o dovada ca in conceptia domniei sale orice lege poate fi ignorata) dovezile de proasta crestere (a refuzat sa stranga mina fostilor presedinti, a folosit cuvinte insultatoare la adrea ziaristilor si a unei profesoare) si last but not least, neacceptarea unei majoritati parlamentare si impunerea la guvernare a partidului pe care l-a condus prin intermediul marionetei Boc sunt numai cateva din motivele care ar fi trebuit sa cantareasca in decizia de vot a Diasporei.

disa spunea...

Viorica, si jurnalistii au avut un rol decisiv in luarea deciziei de-a nu se vota cu Geoana. Chiar cei care au recunoscut ca voteaza cu el au afisat un dispret suveran fata de el, si-au "dezinfectat" mana cu care au votat, i-au criticat sinceritatea din marea "confruntare", etc.
Acum, sa ne fie de bine tuturor. Ce faci asta ai...
Sa lasam bocetele si sa traim cum ne-am asternut!

Viorica spunea...

Ai dreptate. Mai ales faza aia cu filmuletul dat de miide orim-a scos din sarite.
Bine ca s-a terminat. Tie pot sa-ti spun: avand in vedere ca vine iarna poate e mai bine ca n-a iesit Geoana :D

Viorica spunea...

OK. Case closed. Sper ca acesta e ultimul comentariu pe aceasta tema.
Time to move on.