marți, 8 decembrie 2009

Demasiado Corazon

Sambata sotul meu a ascultat muzica lui preferata, greceasca, la Radio Macedonia. Eu nu o apreciez tot atat de mult ca el dar un cantec m-a cucerit prin faptul ca interpretul parea ca isi pune in el toata inima. Si atunci mi-am amintit de un cantec dintr-un film care mi-a placut f mult. Nu-mi aminteam decat ca in acel film una din actritele mele preferate, Victoria Abril, a jucat rol dublu. O scurta cautare pe Google m-a lamurit: era vorba de Demasiado Corazon, film produs in 1991 (deja antic, pt cei f tineri) .

Este unul din acele filme in care exista doua surori gemene monozigote, una buna si una rea, Ana si Clara. Cea buna (Ana) urma sa se casatoreasca cu un tanar pe care cea rea nu-l agrea, pt ca era sarac. La un moment dat cele doua surori au un accident si una din ele moare. Nu vom afla cu certitudine care din ele a supravietuit pana la sfarsitul filmului, dar noi, spectatorii, vom intui, la fel ca si iubitul ei, Antonio, interpretat de Manuel Bandera, ca sora cea rea s-a substituit sorei celei bune.

O scena de mare intensitate emotionala e cea in care MB, fiind de-acum convins ca cea pe care o are in fata e sora cea rea, ii canta un cantec plin de pasiune, Te adorare, pe care il puteti asculta mai jos.

4 comentarii:

Bristena spunea...

Multumesc pentru aceste picturi superbe!

Viorica spunea...

Bine aivenit.
Cred ca e vorba de picturile lui Anton Gorcevich, nu-i asa? Vezi ca mai sunt si alte reproduceri, dupa alti pictori.

Bristena spunea...

Scuze pentru ca am postat gresit comentariul. :)

Viorica spunea...

E OK. Important e ca ti-au placut picturile. Ai mai gasit si altele care sa-ti placa?