vineri, 4 decembrie 2009

Dedicatie

Am primit de la Tetris o dedicatie. Pentru normalitate, mi-a spus ea, citand-o pe Belle, fac si eu la randul meu o dedicatie pentru sotul meu, pentru dragele mele fete, pt ginere si nepotica, pt mama si sora mea, ce mai, pt toata familia [incluzand aici veri(soare), nepoti(nepoate), etc] dar, mai ales, pt prietenii din viata reala si cea virtuala. Si pt ca ma aflu in lumea virtuala am sa incerc sa fac o lista si rog, daca uit pe cineva, sa nu se supere.

Ciupercutza, Dono, LiaLia, Tetris, Belle, Madelin, Florin Puscas, Impricinatul, Ela, Disa, Petria, Dan Selaru, Vlad Serescu, Marcela, Neamtzu Tiganu, Andreea, Dana, Anto, Zaza, Cristina si sotul ei, Misaki, cei din grupul Photowalk, precum si toti cei indragostiti de patinajul artistic, care au avut cuvinte atat de frumoase cand am comentat campionatele trecute, sigur am uitat pe cineva....

Prietenele din lumea reala (se stiu ele care sunt) cred ca vor asculta si ele cu placere melodia de mai jos, chiar daca e arhicunoscuta si arhidifuzata.

Am ales cantecul acesta nu numai pt mesaj ci si pt ca, desi n-am spus-o pana acum, si muzica folk e una din iubirile mele, iar Dinu Olarasu, cu sensibilitatea lui deosebita, cu simtul lui poetic atat de rafinat e unul din cantaretii mei preferati.

Cei care vor sa asculte mai multe cantece cu Dinu Olarasu pot merge la acest playlist

11 comentarii:

LiaLia spunea...

Superb, Vio! :) Mulțumesc! Tare multă muzică frumoasă azi și ieri :) Te sărut cu drag

Viorica spunea...

Nici tu n-ai somn? Vezi ca eu sunt la pensie, pot sa dorm pana mai tarziu..

tetris spunea...

Multumesc de preluare si de dedicatie. Muzica folk si mie imi place f mult

Mirona spunea...

Multumesc frumos! ^_^ Singura nu ajungeam sa ascult o asa melodie, nu stiam nimic despre Dinu Olarasu! :)

Viorica spunea...

Imi pare bine ca va place muzica aleasa de mine. Dinu Olarasu e mai discret, nu e asa de promovat ca altii, iar discurile lui sunt f rar de gasit.

Cristina si sotul ei :) spunea...

Viorica, multumim mult! :) Nici eu nu stiam nimic despre Dinu Olarasu, dar imi place mult.

Viorica spunea...

Eu va multumesc voua,pt comentarii. Reactia voastra, a nestiutorilor :) mi-a inspirat un nou articol. N-am spus prea multe acolo despre DO dar orishcat :D
Mergeti la playlist, n-o sa regretati.

Ela Roseni spunea...

Multamirile mele! Sa stii ca am inceput sa am probleme sa ma autentific pe google si pe blogger. nu pot posta si nici comenta decat foarte greu...Sa fie...? Nu vreau sa fiu paranoica insa chestiile astea au inceput de cand tot scriu contra "marinerului"...Mai sunteti si altii cu necazuri de-astea?

Viorica spunea...

Mie imi apare, cand dau click pe publicati (comentariul)"browswer cookie disabled". De cele mai multe ori se rezolva cu un click pe back. Daca ar fi probleme reale crezi ca as mai putea publica atatea articole? Am ajuns la peste 700.
Cred ca e vorba de suprasolicitare si faptul ca e un serviciu gratuit. Si Skype face cateodata figuri, ba chiar si yahoo messenger se incarca f greu. Multi utilizatori profitand de pomeni (eu inclusiv)cred ca asta e exolicatia.

Ela Roseni spunea...

Da, si a venit si luna in care lumea sta mai mult pe-acasa...:)

Viorica spunea...

"Ca la 20 de ani
Fara griji si fara bani"