luni, 16 noiembrie 2009

Testeaza-ti votul

Eu sunt de multa vreme o fana a testelor. Am facut la viata mea tot felul de teste, unele serioase, altele doar distractive.

Regret pana in ziua de azi ca nu mai gasesc acel test care arata daca sunt sau nu o mama perfecta , test pe care l-am gasit, cand erau fetele mele preadolescente, intr-un calendar. Am uitat multe intrebari, n-am uitat rezultatul: sunt o mama perfecta. Ca fetele mele au alta parere e alta poveste.

Pt acei (putini) cititori ai blogului meu care sunt interesati de politica recomand un test care mie mi s-a parut interesant, gasit pe blogul lui Catalin Tolontan

10 comentarii:

Andrei from USA spunea...

Buna. Dupa cum observi, IP-ul meu este acum din Bronx, New York, asa ca aprecierea ta, privind pe acel cineva care zice ca ar posta de peste ocean, este gratuit si fals. Oricat de greu iti pare de crezut, traiesc romani si in America. Mai spuneai, la un moment dat ca ai participat la manifestatiile din Piata Universitatii, dar nu la cele din Decembrie '89 si te intrebai, unde am fost eu. Ei bine, am fost si eu acolo, am fost din ziua de 21 Decembrie, cand eram foar o mina de oameni. Am plecat acasa de Craciun, timp in care am fost printre cei care au ocupat CC-ul si am scapat din macelul de acolo fara sa fiu atins de nici un glont. Ca o mama perfecta ce spui ca esti, nu ar trebui sa doresti copiilor tai o alta forma de comunism. Geoana este o extensie a bratului rosu al lui Ion Iliescu, iar Crin este un partener asociat al acestuia. Oprescu este o alternativa, doar, dar tot pentru a perpetua acelasi socialism si progeniturile fostilor comunisti, in viitorul Romaniei. Nu este Basescu perfect, dar nu este altul care sa distruga sau sa incerce sa distruga structurile de provenienta comunista. Si o sa castige. E un secret, nu mai spune la nimeni. O zi buna.

Viorica spunea...

Sorry, dar n-am un spirit de observatie atat de dezvoltat.
Stiu ca exista romani in America, am fost si eu acolo de doua ori cate sase luni.
Pacat ca, dupa ce l-ai dat jos pe Ceausescu, a trebuit sa pleci din tara.
Ai citit "Jurnalul meu de revolutie"? Dar articolele despre Piata Universitatii?
Basescu se vede diferit de acolo, sau ati aranjat voi ceva sa nu conteze voturile noastre si sa castige el al doilea mandat?

Viorica spunea...

Am observat insa la acel articol la care am comentat si eu pe blogul tau cateva hate-comments la care n-ai avut nici o reactie. Am dedus, sper ca in mod gresit, ca le-ai aprobat tacit.

Florin Puscas spunea...

Am mai facut testul asta inainte de europarlamentare. Acum mi-a iesit Sorin Oprescu, desi nu intentionez sa il votez. Pe doi a fost Hunor. :))

Viorica spunea...

Aoleu, ce ma fac? La mine au iesit vreo patru cu aproape acelasi scor, si am uitat prompt care pe ce loc a fost. Te pomenesti ca trebuie sa refac testul:)) Sau sa ma multumesc cu faptul ca sunt o mediocra desavarsita?
Si zici ca Oprescu si Hunor te-ar reprezenta?
Parca si la mine era Hunor, dar zau daca stiu pe unde.

Viorica spunea...

Ah, mi-am amintit ceva: Basescu era la coada, deci testul e corect!

Viorica spunea...

Pt Andrei
Cand am scris acolo putini, chiar daca era intre paranteze, exprimam un adevar: majoritatea covarsitoare a vizitatorilor mei sunt in trecere, cautand serialele sud coreene difuzate de TVR1

Viorica spunea...

Andrei,te referi cumva la acest IP?
Domain Name comcast.net ? (Network)
IP Address 68.42.16.# (Comcast Cable)
ISP Comcast Cable
Location Continent : North America
Country : United States (Facts)
State : Pennsylvania
City : Horsham
Lat/Long : 40.1883, -75.1502 (Map)

Language Romanian (Romania)
ro-ro

Time of Visit Nov 17 2009 1:00:23 am
Last Page View Nov 17 2009 1:01:45 am
Visit Length 1 minute 22 seconds
Page Views 2
Referring URL http://andreisameric...oria-lumii-viitoare/
Visit Entry Page http://google-viorica.blogspot.com/
Visit Exit Page http://google-vioric...steaza-ti-votul.html
Out Click 3 comentarii
https://www.blogger....1245476&isPopup=true
Time Zone UTC-5:00
Visitor's Time Nov 16 2009 6:00:23 pm
Visit Number 32,000

Andrei from USA spunea...

Buna Viorica. Nu stiu ce e cu acel IP. Eu eram in Florida cand ai postat si altii comentarii la mine pe blog, iar intre timp, am condus 2500 de km, pina la New York, ceea ce iti sugeram ca poti sa vezi pe blogul tau si sa nu faci afirmatii gratuite ca ma dau a fi din America. Nu am raspuns comentariilor fiind pe drum, deci fara acces la net si nici nu am sters nici un comentariu, eu fiind de parere ca orice parere are importanta ei. Felicitari pentru recomandarile adresate celor care sunt bolnavi de cancer. Aveam nevoie de ele acum 3 ani, cand sotia mea a facut chimioterapie si 2 operatii. Acum ea spune ca e bine.

Viorica spunea...

O, Doamne, s-o ajute Dumnezeu sa fiti alaturi cat mai multi ani!
Scuza-ma, acum am vazut ca nu am pus link (din care ar fi rezultat ca esti din America) o sa incerc sa repar.
Acel IP e singurul pe care l-am gasit din America.
Lamureste-ma,unde anume pe blog puteam sa vad IPul tau?Eu intru doar din cand pe blog si cum sunt multi vizitatori care cauta date despre serialele sud-coreene daca nu sunt pe faza cand vine cate un vizitator intradevar interesat de ce scriu nu mai reusesc sa vad datele lui.
Cred ca ai vrut sa scri "au postat si altii"