miercuri, 4 noiembrie 2009

Ramstein

Marturisesc ca din toate limbile pamantului germana imi place cel mai putin. Mai spun si ca, fiind o demna reprezentanta a generatiei care a inventat rockul, imi place grozav sa ascult muzica rock, cu conditia sa fiu cat mai departe de orhestra ca sa nu surzesc de tot.

Zilele trecute am auzit la radio un cantec care mi-a placut f mult , desi prefer mai degraba genul Bon Jovi si am recunoscut imediat formatia: Ramstein. L-am cautat pe Youtube dar inca nu l-am gasit, in schimb videoclipul acesta mi se pare extraordinar. Nu e nevoie sa stiu boaba de germana ca sa inteleg ca e vorba de globalizare, de ceea ce am invatat noi la materialismul dialectic ca inseamna hegemonia imperialista.

Mise pare f potrivit sa-l pun aici, pt cadeja s-au raspandit pe glob sarbatori a caror comercializare a urcat pe inalte culmi in America, ex ar fi Valentine Day si, mai nou Haloweenul (desi originea acestuia, f tenebroasa, cum am vazut la fata locului, este in cetoasa Irlanda)

2 comentarii:

LiaLia spunea...

Hihihi, ce tare eşti! Şi mie îmi plac mult, my favourite e Du Hast. Uite, am căutat ultima piesă a lor şi am găsit aici:
http://www.antena3.ro/stiri/showbiz/rammstein-si-a-lansat-ultima-melodie-pe-un-site-porno-vedeti-videoclipul_80420.html

Viorica spunea...

Merci pt link. Lasa ca nici Engel nu e prea departe. Cred ca eu cautam de fapt Du Hast (pe care l-am si gasit), care e intr-adevar f popular, am pus insa America pt ca mi se pare ca are un mesaj mai clar.