joi, 19 noiembrie 2009

Fir-ar ai naibii cu dezbaterile lor ratate

Dupa ce ca m-a lovit masina incercand sa ajung cat mai repede acasa ca sa nu pierd serialul, la ora respectiva surprise, surprise, se dezbatea de mama focului ce solutii minunate au perdantii din start.

Deja eram plina de nervi ca mi-au rapit placerea de a vedea intrigile de la curtea din Choson, ca de cele de la televiziunile noastre ma saturasem ca de mere acre, cand am aflat marea veste: n-o sa mai fie dezbatere. Mama, si ce spume mai erau la gurile unor candidati...

Noroc ca la un moment dat am fost curioasa sa vad ce parere are TVR1 despre problema si asa am reusit sa nu ratez episodul de ieri. Da' tot m-am umplut de nervi ca nu te poti baza pe nimic in tara asta, nici pe dezbateri "in 2, in 3 in 5 , asta-i jocul/ Bata-l norocul" vorba lui Arghezi care vorbea de jocul cu moartea (si cam tot despre asta e vorba si acum, si anume moartea democratiei si bataia de joc fata de alegator), nici pe programul TV.

Satisfacuta ca mi-am vazut serialul nici n-am mai dat pe A3, sa vad dezbaterea Geoana- Antonescu (si vita-vercea) da' nu cred ca am pierdut mare lucru.

Si pt ca tot vorbeam de serial zau daca inteleg comentatorii de la Lee-San=Furtuna la palat care au timp sa scrie comentarii dar nu au bunavointa sa citeasca ce s-a scris fie in articolul meu (e ca si cum imi vii in casa si strigi de acolo la vecini sa te ajute, desi in casa mea gasesti ce cauti) fie in comentariile anterioare.

Gata, m-am racorit!

5 comentarii:

Haku spunea...

Buna ziua.
Cat de mult ma bucur ca exista fani la fel de infocati al serialului Furtuna la Palat ca si mine!

Desi sunt un baiat de 18 ani sunt innebunit dupa film... desi matusa a fost cea care m-a fortat sa ma uit la Giuvaerul Palatului daca stiti... acum F la Palat e la fel de interesant.

Noroc ca m-a anuntast cineva ca au dat serialul dupa terminarea dezbaterilor :D

Viorica spunea...

Fiind un baiat de 18 ani nu ma mir ca-ti place mai mult Furtuna.., Giuvaerul era asa, mai mult pt domnisoare si matusi.
Bine ai venit. Daca sti bine engleza ti-as recomanda The King and the Clown, gasesti articolul si linkul la eticheta Recenzii filme.

Viorica spunea...

Cat despre fani trebuie sa stii ca zilnic cateva sute de vizitatori vin aici numai pt serialele sud coreene.

Florin Puscas spunea...

"Dupa ce ca m-a lovit masina incercand sa ajung cat mai repede acasa". Serios!?!?!?

Viorica spunea...

Trebuia sa pun link. Citeste articolul de mai jos.