sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Cine se aseamana...

Din cand in cand am pusee de masochism si ma uit la DDD. Cred ca orice om normal, dupa ce se uita un timp la OTV ii vine sa vomite si schimba canalul.

Chiar azi, citind intr-un ziar gratuit gen tabloid (dar nu cel numit Ziarul si care zacea in vraf in piata pe un scaun langa o taraba si la care oamenii priveau titlul, ceva injurios la adresa lui Geoana, si plecau mai departe fara sa se aplece sa-l ia) ca Dan Diaconescu are datorii enorme pe care nu le poate achita, mi-era cam mila de el.

Mila mi-a disparut brusc cand am vazut ca tema lui era asta seara/noapte, ca la mai toata lumea banuiesc, filmuletul (mi s-a acrit de filmulet, supraexpunerea va duce la rezultatul contrar) care cica involbura apele mapamondului. Numai ca aici era reversul "mogulilor", acest mogulean de Caracal avand invitati numai persoane de culoare portocalie, f revolutionari, aproape la fel de revolutionari ca "victima facaturii".

Si cine a aparut sa sustina cauza basesciana la miezul noptii, taman ca personajul cel mai cunoscut pe mapamond ca reprezentativ pt tara noastra, contele creat de Bram Stoker, contele care era cat pe ce sa devina brand de tara, contele Dracula?

Tocmai martorul impartial, cel care avea cel mai bun unghi de a vedea evenimentele, cel care pretindea ca nici vorba sa fi fost cumva atins copilul.

Ei, acum am inteles de ce respectivul a capatat brusc orbul gainilor! Avea nevoie sa faca si el un pic de campanie portocalie si n-a fost, se pare, destul de bagat in seama. Sa-i uram succes? Da, pe masura probitatii sale.

Si da, citeam ziarul Baricada, combatea bine. Dar a uitat ipochimenul ca TB a fost ministru ani buni exact sub cel pe care-l infiereaza cu atata manie acum amandoi (TB si ziaristul). O fi fost amara painea aia?

6 comentarii:

disa spunea...

Orice-ar face, tot "el" va fi pe placul multora. Din sondajele mele, are cea mai mare sansa.

Ela Roseni spunea...

Ce bine că n-am pusee de genul ăsta...:)! Trecuseră aproape 3 luni de când se vorbea de Elodia şi eu nu ştiam cine-i...
De obicei, "butonez" la telecomandă şi dacă dau peste ceva interesant atunci mă uit. Televizorul este ultimul în preferinţele mele pentru că nu am timp. Sunt câteva emisiuni pe care le urmăresc - nu cu fidelitate - , par example, cea prezentată de Alex. Ştefănescu, unele documentare de pe "România cultural", documentare - pe TVR2 (în general, documentarele), filme istorice sau unele de pe Hallmark (mai rar).Şi tot mi se pare că pierd prea mult timp la TV.Apoi,dacă am chef de "enervări" urmăresc paralel Realitatea şi Antena3 (în funcţie de invitaţii prezenţi).

Viorica spunea...

Stiu ca "EL" e "de-al nostru, din topor" dar am o banuiala, ca tu faci sondajele undeva in vest, unde a fost preferat si in turul intai. Dar mai exista si restul tarii.
Imi doresc sa termine astia cu difuzarea filmuletului, ca devin agasanti. Mie mi-a fost deajuns reactia lui la cald.

Viorica spunea...

Esti o feiricta!
Si nu rad :D

Florin Puscas spunea...

Din pacate, nici in presa nu prea exista oameni neutrii si impartiali. Se iau bani grei pentru a sustine pe unul si a-l blama pe celalalt. Din convingere nu face nimeni nimic...

Viorica spunea...

Nu cred ca exista oameni neutri sau impartiali, sa nu ne amagim. Fiecare are simpatii, antipatii sau interese. Impartial poti sa fi cand nu e vorba de destinul tau, ci de al altora de care nu-ti pasa prea mult.
Si daca mai esti si in pragul falimentului te faci frate si cu dracul, indiferent de culoare. Mai ales daca e disperat si e dispus sa plateasca bine.