duminică, 13 septembrie 2009

The Gods Must be Crazy

Minunata inventie internetul, cu ale sale Youtube si Sfantul Google! Am vazut de mult cele doua filme traduse atat de apt la noi "Nebunia Zeilor" si imi doream sa le revad dar nu stiu cum se face ca desi banuiesc ca au fost redifuzate n-am reusit sa vad decat partea doua la TV.

Cand eram in SLC copiii imprumutau filme de la Blockbuster si astfel am vazut cateva filme f bune dar atunci n-am reusit sa-mi aduc aminte cum se numesc aceste doua filme, despre care cred ca alaturi de cateva pe care le pot numara pe degetele unei singure maini mi-ar face mare placere sa le revad oricand pt ca sunt sigura ca voi rade de fiecare data.

Azi mi-a dat prin minte sa caut pe Google "Nebunia zeilor" (printr-un ciudat joc al memoriei mi-am amintit titlul in romana, desi nu credeam ca acest lucru va mai fi posibil vreodata) si astfel, afland titlul in engleza, am ajuns la niste postari pe Youtube , datorate lui TCKAMBO, care mi-au prilejuit o buna portie de destindere si buna dispozitie.

Filmul are de toate, imagini splendide din Africa, o prezentare plina de umanism a boshimanilor si a obiceiurilor lor, in total dezacord cu realizarile si nebunia lumii civilizate. Micutii boshimani din partea doua, niste actori excelenti, mi s-au lipit pt totdeauna de suflet.

Pt asta trebuie sa-i multumesc tot lui Belle de Jour pt ca fara linkurile puse de ea nici n-as fi incercat sa vad daca exista acest film pe net. Candva, poate chiar azi, o sa ma mobilizez sa revad si "Life of Brian"

2 comentarii:

disa spunea...

@Viorica, intr-adevar, minunata inventie youtube si altele...
Pacat ca nu existau si-n tineretea noastra, dupa cat de avide de informatie eram!

Viorica spunea...

Cred ca e important sa recuperam acum, cat de mult se poate. Pt ca nu stiu daca as fi fost mai inteleapta (nu cred) daca as fi aflat mai multe informatii in tinerete.